fbpx

Skip to Content

+

i

Gilleleje, Rylevej

Pris
7.350.000
Ejerudgift
4.901
Boligareal
177 m2
Grundareal
1.334 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5776

Gilleleje, Rylevej

Et fritidshus som dette har I næppe set før. Der er tale om en fuldstændig renovering af et hus fra 1971 i en overraskende og mere vovet stil, end man er vant til på vores breddegrader. Det er den seneste huskreation fra Unik-Ejendom, der nu ser dagens lys og udbydes. Her er det de mørke nuancer af farveskalaen, der har fået lov til at dominere. Det fremgår af murværket, taget, vinduerne, rækværket og de to annekser. De samme nuancer spiller førsteviolin indenfor, hvor den mørke og minimalistiske stil også dominerer. Det ses i både det flotte køkken og på de moderne badeværelser, hvor møblementet er sort. Det samme gælder skabsvæggene. Materialevalget er foretaget med en sikker sans for, hvad der fungerer. Og selv om det mørke og moderne maskuline er mere i fokus end det plejer i sommerhuse, kan man fornemme et vist feminint touch i flere af de æstetiske brudflader, der får lov at titte frem. I soveværelset er der et blomstret tapet på en del af væggen, på badeværelset er der gyldne vandhaner, og i stuen er der med sikker stilsans på den hippe måde placeret olivengrønne sofaer. Disse bevidste brudflader får på den baggrund pludselig en masse opmærksomhed. Bemærk også de rustikke brædder, der er sat op i stuen. Det ligner drivtømmer og er med til at understrege den gennemførte og originale farvesætning, der er langt fra betegnelsen mainstream. Den må nok snarere betegnes som en stil for de få. Rumfordelingen er indlysende praktisk med den store stue og det sammenhængende køkkenalrum. Her er et underskønt master bedroom med masser af skabe og walk-in område, ligesom et af husets to badeværelser hører til her. Det andet er placeret mellem de to øvrige værelser. Desuden entré og bryggers. Huset er på 177 m2. og har gulvvarme overalt. Udeområdet er også noget for sig. Det sorte rækværk skaber afgrænsningen af atriumgården, der er lukket på alle fire sider. Her kan man kan sidde i læ og nyde sommerlivet. De to annekser på hver ti m2 matcher naturligvis ejendommes farveskala. Her er to sengepladser i hvert anneks og terrasseområde rundt om. Desuden en udebruser med både koldt og varmt vand. På terrassen ved hovedhuset er der udekøkken, så man kan lave mad i den friske luft. På den 1.334 m2 store grund er der også ildsteder og i øvrigt et velanlagt og velafgrænset haveområde. Det hele spiller og er klar til at blive taget i brug. Stranden ligger også klar og venter. Man når derned på en kort gåtur ad de smalle og hyggelige stier med grøn beplantning.

Teamet

Kontaktperson

Lars Lyngholm Eriksen / lars@eltoftnielsen.dk
Filialchef Nordkysten, Ejendomsmægler, MDE
+45 49 19 31 00

Lars Lyngholm Eriksen , Filialchef Nordkysten, Ejendomsmægler, MDE
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Mathias Nilsson / nilsson@eltoftnielsen.dk
Salgstrainee, Finansbachelor
+45 49 19 31 00

Mathias Nilsson, Salgstrainee, Finansbachelor
Send email

Dokumenter

El rapport

Rapporten udarbejdes på baggrund af et eleftersyn på ejendommen, som er udført af et autoriseret firma.

Elinstallationsrapporten ligner en tilstandsrapport, og der anvendes overordnet samme karaktersystem som i en tilstandsrapport.

Hent
Tilstandsrapport

Tilstandsrapporten er kort fortalt en skriftlig vurdering af en boligs tilstand. Den er ikke lovpligtig, men som førnævnt obligatorisk, hvis du skal tegne en ejerskifteforsikring i forbindelse med køb og salg af en ejendom.

Hent

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Rylevej 6A
3250 Gilleleje

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Store Kongensgade 55, 1. TV., København K

Lys, lækker lejlighed med tre værelser i Frederiksstaden placeret på en førstesal, der er højere end sædvanligt, ...

Pris
5.710.000
Boligareal
97 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5954
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Tuborgvej 25, ST. 5., Hellerup

Indflytningsklar lejlighed på 66 m2 i Lundevangen. Fra lejlighedens hoveddør ankommer man til entréen, hvorfra der ...

Pris
2.375.000
Boligareal
66 m2
Grundareal
21.319 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN4063
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Ordrupvej 150, Charlottenlund

Dejligt centralt med få minutters gang til indkøb og tæt på Bernstorffsparken og Dyrehaven. Huset er opført i år ...

Pris
9.950.000
Boligareal
194 m2
Grundareal
808 m2
Kælderareal
102 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN5984
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Carl Baggers Alle 19, Charlottenlund

Carl Baggers Alle er med sin centrale beliggenhed lige bag Jægersborg Alle og få min. gang til Charlottenlund Skov og ...

Pris
23.500.000
Boligareal
309 m2
Grundareal
957 m2
Kælderareal
125 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN6016
Se boligen