fbpx

Skip to Content

+
  • Plantegning
    Plantegning

i

Hornbæk, Gyvelvej

Boligareal
158 m2
Grundareal
1.386 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5787

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

Hornbæk, Gyvelvej

Luksus retreat i Hornbæk
Hornbæk er et charmerende gammelt fiskerleje med den mest fantastiske lange kyststrækning med sand strand og klitter. Hornbæk Strand er kåret til at være en af landets bedste og smukkeste strande og man indser hurtigt hvorfor. Det samme indså den mondæne del af københavnerne tilbage i tiden, hvilket var grunden til, at de placerede deres sommerhuse i Hornbæk. Sidenhen er byen blomstret op og er blevet et sandt sommerparadis med adskillige spisesteder, specialbutikker, caféer og naturligvis den billedskønne havn.
Ejendommen er placeret på en af de mest eftertragtede veje i det eksklusive område Kildekrog. Her er der skruet helt op for den ægte sommerhusstemning med en placering mellem grusstier og store løv- og fyrretræer. Huset er designet og opført af den anerkendte virksomhed The Brandt Studio v/ Julie Brandt, hvilket betyder at kvaliteten og detaljerne er i højsædet.
Ved ankomsten ses det tydeligt, at ejendommen er opført i New England-stil, men med et nordisk touch. Træbeklædningen er lysegrå, vinduerne er mørkegrå og tagpappet er af shingles. Rundt om huset er der anlagt store, fredelige og solrige terrasser, hvoraf fliserne er i en smuk sandsten.
Når hoveddøren åbnes, er man ikke i tvivl om, at det er et high-end sommerhus, man bevæger sig ind i. I den ene ende af huset er master-bedroom med skabe placeret med badeværelse en-suite, mens der i den anden ende er 2 soveværelser og et badeværelse. I sommerhusets hjerte finder man et enestående rum, hvor køkken, stue og spiseplads er samlet i ét. Der er et fantastisk lysindfald, loft til kip og loftet over stuen er opført i træmateriale. Dette understreger stilmixet mellem tribal og nordisk. Den varme østlige tribal stil, kombineret med den køligere nordiske stil, giver en fornemmelse af afdæmpet luksus og sindsfred. Alle materialer er i særklasse. Køkkenet er et snedkerkøkken i røget eg, gulvene er grålige egetræsplanker og materialer som natursten og marmor er anvendt i opførelsen af denne Hornbækperle. Ydermere er der indlagt gulvvarme i hele ejendommen således, at man kan nyde ejendommen i de barske vintermåneder. Et sommerhus, hvor intet er overladt til tilfældighederne.
De nye ejere af Gyvelvej 22, har mulighed for selv at bygge et anneks med 1 til 2 værelser samt badeværelse. Der er allerede anlagt kloak og el.
Indretningen af ejendommen kan tilkøbes, hvis dette ønskes.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Gyvelvej 22
3100 Hornbæk

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Christiansholms Tværvej 12, Klampenborg

Der er 2 ledige byggegrunde i Gentofte Kommune, og det er uden for mands minde hvornår der sidst var én i ...

Pris
12.800.000
Grundareal
1.335 m2
Sagsnr.
IEN5423G
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Chr. E. Bartholdys Alle 5, Frederiksværk

I en lysning i skoven, og som næsten nabo til Asserbo Slotsruin og Tisvilde Hegn ligger sommerhuset på Chr. E. ...

Pris
3.000.000
Boligareal
80 m2
Grundareal
2.980 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN7418
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Mellemvangen 1, Rørvig

”Goddaw Lauritz, du har en ledig grund til salg på Mellemvangen i Rørvig. Den vil jeg gerne købe. Hvad koster ...

Pris
1.595.000
Boligareal
83 m2
Grundareal
2.348 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN7376
Se boligen  
Se boligen
Åbent
hus
5. jul
12:00-12:30
Boligvisning (må ikke redigeres)

Kildevej 6, Rungsted Kyst

Rungsted er smukke og eksklusive villaer på kysten. Nogle ligger med alle herlighedsværdier lige ud til vandet, andre ...

Pris
6.795.000
Boligareal
176 m2
Grundareal
1.000 m2
Kælderareal
53 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN6809
Se boligen