fbpx

Skip to Content

+

i

København V, Havneholmen

Pris
10.995.000
Ejerudgift
5.403
Boligareal
132 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5852
B Energimærke

Åbent hus: 17/02/2019 kl. 14:00-14:20


NYHED

København V, Havneholmen

Liebhaveri ved havnen udbydes i det internationalt prisbelønnede Tårnhus, der er opført sådan, at man fra sin bolig er omgivet af det blå element mod tre verdenshjørner. Boligen, der er på 132 m2, fremstår som en drøm for dem, der vil bo nær byens kulturtilbud, være i kontakt med naturens elementer og have en fredelig hjemmebase. Det får man alt sammen her på denne ø midt i hovedstaden, skabt som et stykke original arkitektur, der er tildelt danske og internationale priser og blevet kaldt en boligskulptur ved havnen. Det er arkitekt Lene Tranberg, der har skabt Tårnhuset, hvor den udbudte lejlighed befinder sig, og hvor man har en oplevelse af at befinde sig i stævnen på et skib, når man er inde i boligen. Det er ikke kun billedkunstnere som den nuværende ejer, der inspireres af at leve i så skønne omgivelser. Arkitekten har hentet sin inspiration hos de stolte og kridhvide svaner, der holder til i havnen. Og lagt vægt på det levende, organiske og individuelle ved at skabe former, der strækker sig ud mod vandet og ved at sørge for, at alle lejligheder i den hvide bygning har hver sin indretning. Man går ind igennem en åben port langs et smukt anlagt haveanlæg med forskellige slags siv, græsarter og rønnetræer, hvor der også er placeret bænke, så man kan sidde ved kanten af kanalerne. Ejendommen har elevator, der fører op til tredje sal, hvor denne bolig befinder sig. Indenfor glæder man sig over, at lyset strømmer ind fra tre sider ad de store panoramavinduer, der går fra gulv til loft, og skaber en magisk oplevelse af lys, vand og udsigt med årstidernes forskellige udtryk. Man får to soveværelser med mulighed for at indrette et ekstra værelse og et åbent areal med sammenhængende køkkenalrum, stue og entré. Desuden to badeværelser. Fra de tre altaner er der fri udsigt til tre verdenshjørner. Når man får lyst til en dukkert, tager man elevatoren ned og springer ud i havnens rene badevand. I ejendommen findes der endda en gruppe, som dyrker vinterbadning sammen. Og hvorfor ikke have en båd liggende ved broen, når der er plads til det? Kajakken kan opbevares i kælderen, der er indrettet til formålet.Det skal også nævnes det er muligt at benytte ejendommens festlokale, samt det er muligt og tilkøbe en p-plads i p-kælderen.
Kvarteret er skønt med bådcaféhygge, nærhed til byens kulturliv, indkøbsmuligheder ved Fisketorvet, kort afstand til centrum og Islands Brygges kulturhus lige over cykelbroen, cafélivet i Kødbyen, aktivitetstilbuddene i DGI Byen og DRs koncertsal. Det er nemt og hyggeligt at tage havnebussen til city. Og når der står motion på programmet, kan man cykle ad den sti, der strækker sig 14 km langs vandet og helt til Kongelunden.

Teamet

Kontaktperson

Marco Jønsson / marco@eltoftnielsen.dk
Ejendomsmægler, MDE
+45 70 70 12 43

Marco Jønsson, Ejendomsmægler, MDE
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Louise Saabye / louise@eltoftnielsen.dk
Trainee, Finansbachelor
+45 70 70 12 43

Louise Saabye, Trainee, Finansbachelor
Send email

Dokumenter

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Havneholmen 54, 3. TH.
1561 København V

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Gudmindrup Strandvej 60, Højby

Velbygget og velindrettet kvalitetshus fra 2009 med en fredelig og næsten hemmelig placering på lille stikvej. Fra ...

Pris
2.195.000
Boligareal
99 m2
Grundareal
1.246 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5874
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Næsvej 1B, Ordrup Næs, Fårevejle

Ordrup Næs - Idyllisk, klassisk og særdeles velbygget sommerhus med charmerende naturtag, med en af de absolut bedste ...

Pris
2.850.000
Boligareal
88 m2
Grundareal
2.772 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5811
Se boligen  
Se boligen
Åbent
hus
17. feb
12:30-13:00
Boligvisning (må ikke redigeres)

Dyrehavevej 36, Klampenborg

Smukt og velholdt hus ved Dyrehaven med sin helt egen og meget specielle udstråling af originalitet. Huset fremstår, ...

Pris
13.800.000
Boligareal
201 m2
Grundareal
833 m2
Kælderareal
80 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN1170
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Rundholtsvej 127, København S

Nu udlejes hypermoderne kvalitetsbolig med arkitektonisk kant og en fredelig, stemningsfyldt beliggenhed ved vand, ...

Leje pr. md.
34.000
Depositum
102.000
Forudbetalt leje
102.000
Boligareal
175 m2
Grundareal
119 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN5304L
Se boligen