fbpx

Skip to Content

+

i

København S, Erik Eriksens Gade

Boligareal
164 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN5867
C Energimærke

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

København S, Erik Eriksens Gade

Eksklusivitet og kvalitet er nøgleordene for denne andelslejlighed på 164 m2, der er begunstiget af en uovertruffen dejlig panoramaudsigt ud over det meste af byen. Her står man op til solopgang over Amager Fælled og kan om aftenen betragte solnedgangen over tagene på Frederiksberg, og i øvrigt iagttage Københavns tage og et stort udvalg af byens karakteristiske kirkespir. I kan nyde solen hele dagen fra både den kæmpestore terrasse, der smyger sig rundt om boligens opholdsrum, og inde fra den kommandobrolignende stue, hvor der er vinduespartier hele horisonten rundt. Det fås næppe bedre. Læg dertil, at andelsforeningen er særdeles velfungerende både økonomisk og med hensyn til at skabe forudsætningerne for et godt og behageligt naboskab blandt foreningens 40 andelshavere, hvor den udbudte er den største og bedst beliggende. Ejendommen er opført i 2004.Indretningen af boligen er ideel til et par med sine to værelser og et stort, åbent opholdsområde med luksuskøkken og et stueareal, der minder om stævnen på et skib, der har lagt anker ved den bedst tænkelige udsigtsposition. Indeklimaet er behageligt som følge af den konsekvente anvendelse af kvalitetsmaterialer lige fra de brede egeparketgulve til det lækre køkkenmøblement fra Boffi af massivt valnøddetræ. Også møblementet i badeværelset er samme luksus fra Boffi. Hvidevarerne er fra Miele, herunder de to ovne, hvor den ene er med damp. Der er behagelig gulvvarme i hele boligen. De nuværende ejere har i det hele taget opgraderet boligen på alle fronter, så man her er sikker på at overtage en fuldstændig indflytningsklar bolig. Beliggenheden er sådan, at man kan sejle til Operaen med havnebussen, der har stoppested lige uden for ejendommen. Man vil også kunne glæde sig over det blomstrende caféliv og det stigende antal specialbutikker, der bliver ved med at dukke op i det attraktive nabolag. Afstanden til København city tilbagelægges nemt og bekvemt på cykel. Man bor her tæt på byens attraktioner og kulturelle pejlemærker, og alligevel er selve stedet roligt, præget af grønne åndehuller og god afstand til naboejendomme.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Erik Eriksens Gade 11, 6.
2300 København S

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Nørre Søgade 37A, 4. 5., København K

Med denne lejlighed får man en uovertruffen beliggenhed i Indre By med panoramaudsigt over Søerne og en bolig, der er ...

Pris
7.000.000
Boligareal
99 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN5265
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Hegelsvej 18, Charlottenlund

Ikonisk Arne Jacobsen-villa i det attraktive Krathuskvarter. Huset er bygget i 1933, hvor der herskede en ...

Pris
21.800.000
Boligareal
314 m2
Grundareal
1.503 m2
Kælderareal
162 m2
Værelser
8
Sagsnr.
IEN6341
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Bolbrohøj 16, Rungsted Kyst

Denne flotte villa i Rungsted Kyst er tegnet af den anerkendte arkitekt Peter Hammer og kan bryste sig af en ...

Pris
11.500.000
Boligareal
236 m2
Grundareal
1.368 m2
Kælderareal
142 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN6330
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Ahlmanns Alle 15B, 2. th., Hellerup

Med skøn beliggenhed i Hellerup udlejes nyistandsat lejlighed i smuk renoveret mindre ejendom. Boligen ligger på 2. ...

Leje pr. md.
30.000
Depositum
90.000
Forudbetalt leje
90.000
Boligareal
173 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN5895L
Se boligen