fbpx

Skip to Content

+
  • Andet
    Andet
  • Andet
    Andet
  • Andet
    Andet

i

Fredensborg, Oldvejen

Pris
11.500.000
Ejerudgift
3.886
Boligareal
272 m2
Grundareal
83.304 m2
Værelser
9
Garage
46 m2
Sagsnr.
IEN5952
C Energimærke

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

Fredensborg, Oldvejen

Plads, stilhed og skøn natur er hvad man, udover en topmoderne bolig på 365 m2, tilbydes her på denne eventyrligt dejlige ejendom med egne marker, to store haver og unik dyreliv lige udenfor døren. Stedet ligger godt placeret i det grønne Nordsjælland med seks kilometer til Fredensborg by og med samme afstand til Hørsholm. Her er ingen bopælspligt på ejendommen .Den nuværende ejer var over to år om at identificere det helt rette sted i jagten på en fredfyldt hjemmebase, hvor der var plads til heste og mulighed for at slappe hundrede procent af fra hverdagens aktiviteter i overdådig naturoase. Ejendommen er på ikke færre end 83.303 m2. Selv folk med indgående kendskab til Fredensborg-områdets naturkvaliteter, og bliver overrasket over, hvor dejligt her er for enden af Oldvejen, hvor man kører 1,8 km, inden ejendommen åbenbarer sig. Det er derfor med mere end blot et par vemodige tårer i øjenkrogen, at denne pragtfulde ejendom udbydes til de næste ejere, der kan se frem til at nattergalen tager plads i træet uden for soveværelsesvinduet og synger sine ejere i søvn. Så heldig er man ikke mange steder.
Ejendommen har egen jagt, 2.000 m2 indhegnet have, marker, hestefold, hesteboks, sadelrum og en helt indflytningsklar bolig i to etager. Ombygningen og totalrenoveringen af ejendommen, der oprindelig blev opført i 1777, er gennemført i 2013 og 2014. Det er kun ydre murerne, der hører den originale bygning til. Resten er nylavet i gedigne materialer fra gulv til loft. Her møder nostaligi på ydresiden en totalt renoveret ejendom på indersiden. Her står en stor moderne landejendom, som matcher de enestående udearealer og omgivelser. Indretningen er præget af store rum i både stueetage og på første sal. I stueetagen får man et stort åbent køkkenalrum med stue og to dobbelte fløjdøre ud til terrassen. Det er sådan et rum, hvor en familie med børn helt naturligt er sammen, når vejret er surt i november, og udvider til den store terrasse, så snart solen skinner. Der er mulighed for at opholde sig i nærheden af hinanden, mens nogen laver mad og andre lektier. En tidligere staldlænge er integreret i huset. Igen er alt indvendigt renoveret, mens de små staldvinduer er bevaret. Rummet er på ca. 60 m2 med muret pejs, egen indgang og fantastisk lysindfald fra de små vinduer. Det kan uden videre benyttes til liberalt erhverv; til teen-område eller afskærmes til separat bolig.
I grundplan findes to nyetablerede bad & toiletter. På førstesalen findes kæmpestort soveværelse med lysindfald fra syd og vest! Her kan man falde i søvn til nattergalen og vågne op i lys fra de store karnapper. Her er ligeledes stort badeværelse. Desuden er der to ret unikke værelser, hvor børn kan have eget liv, foruden masser at plads på reposer til at etablere rum for kreative aktiviteter. Stuen eller kontoret, der ligger i den modsatte side af det L-formede hus er stort og lyst med masser af romantiske staldvinduer på tre sider af rummet, hvilket sikrer et dejligt lysindfald. Man får to badeværelser på etagen og en stor hall med åbent op til førstesalen, hvor der er et kæmpestort soveværelse og yderligere to store værelser plus badeværelse. Desuden stor repos og en gang med skabsvæg. Ejendommen er topisoleret og med god varmeøkonomi.
Udenfor på grunden er der dagligt besøg af rådyr og lejlighedsvist af kronvildt. Man kan her bruge meget tid på at kigge på alt det grønne og nyde den afstressende stilhed, ligesom man vil nyde gåturene på egen grund, eksempelvis ad græsstien langs hestefolden og hen til åen, hvor fiskehejren holder øje med gedder og andre fisk i vandet. Adserhavehus er navnet på denne perle af en ejendom.

Teamet

Kontaktperson

Lars Lyngholm Eriksen / lars@eltoftnielsen.dk
Filialchef Nordkysten, Ejendomsmægler, MDE
+45 60 40 72 92

Lars Lyngholm Eriksen , Filialchef Nordkysten, Ejendomsmægler, MDE
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Louise Saabye / louise@eltoftnielsen.dk
Salgstrainee, Finansbachelor
+45 70 70 12 43

Louise Saabye, Salgstrainee, Finansbachelor
Send email

Dokumenter

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Oldvejen 14
3480 Fredensborg

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Bakkefaldet 12, Gl. Holte, Holte

Med en rolig og attraktiv beliggenhed i Gammel Holte på lukket vej, udbydes et gennemmoderniseret og indflytningsklar ...

Pris
7.845.000
Boligareal
202 m2
Grundareal
1.200 m2
Kælderareal
114 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN6459
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Hellebakken 27C, Hellebæk

I en smuk og historisk ejendom fra 1880 udbydes denne charmerende villalejlighed til salg. Denne enestående ejendom, ...

Pris
4.395.000
Boligareal
156 m2
Grundareal
1.323 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN6557
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Ringbakken 34, Veddinge Bakker, Asnæs

Kompromisløs indretning, kreativ komfort og en udsigt over Sejerøbugten, der aldrig stopper med at imponere, er bare ...

Pris
3.595.000
Boligareal
102 m2
Grundareal
1.600 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN6632
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Ewaldsvej 7A, Rungsted Kyst

På Ewaldsvej, en stille villavej nær havnen, udbydes nu et meget stort og spændende dobbelthus, der med sine 360 ...

Pris
9.995.000
Boligareal
252 m2
Grundareal
1.534 m2
Kælderareal
108 m2
Værelser
10
Sagsnr.
IEN6657
Se boligen