fbpx

Skip to Content

+

i

København K, Store Kongensgade

Boligareal
97 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5954
B Energimærke

København K, Store Kongensgade

Lys, lækker lejlighed med tre værelser i Frederiksstaden placeret på en førstesal, der er højere end sædvanligt, så man både får masser af solstråler ind ad de store vinduer og kan se himmel fra lejligheden. Boligen er på 97 m2 og med originale paneler ved de elegante dannebrogsvinduer, som er bevaret og restaureret. Ellers er alt det indvendige nyetableret af arkitektfirmaet Mangor og Nagel, der har forestået renoveringen af hele denne flotte, herskabelige ejendom fra 1794. Ejendommen er en af Store Kongensgades mest markante og står flot i gadebilledet med sine 11 fag vinduer.
Boligen er klar til indflytning og indrettet med kvalitetsmaterialer, ligesom der er et godt flow mellem de enkelte rum. Der er ingen spildplads, idet entréen indgår som en integreret del af køkkenalrummet. Man får elegante, franske døre mellem alrummet og stuen, der begge har store vinduer mod gaden. Fra den anden side af det store alrum, der også kunne anvendes som opholdsstue ved behov for at inddrage stuen til værelse, kommer man til et rummeligt soveværelse, der vender mod ejendommens gårdanlæg og er forsynet med en fransk altan. Lejlighedens tre rum har forskellige loftshøjder. I soveværelset er den højest med 3,20 meter hvilket gør rummet lyst og venligt som resten af lejligheden.
Køkkenet er af mærket Trend. Bemærk også, at lejligheden har et disponibelt rum med plads til vaskemaskine og opbevaring. Sammen med tre øvrige lejligheder råder man over en tagterrasse. Her sidder man godt i læ, da der er afskærmet mod tre verdenshjørner. På den fjerde side kan solens stråler finde vej. Elevatoren kører hele vejen op til terrassen.Porten er aflåst mod gaden, så man har det dejlige beplantede gårdrum i fred. Der er desuden depotrum i kælderen. Området uden for matriklen er København, når det er bedst. Man er lige midt i Frederiksstaden, hvor forretninger til indkøb og andet nås til fods. Det samme gør restauranter, caféer og vinbarer. Gallerier, kunsthandlere og flere af landets fineste museer ligger i nabolaget ligesom Det Kongelige Teater på Kongens Nytorv. Byens grønne og blå oaser i form af parker og havnefronten ligger blot få minutter herfra. Man har kort en kort gåtur til metro, så det er nemt at transportere sig rundt i byen og til lufthavnen. Har man bil, kan man glæde sig over, at der findes flere p-huse tæt på.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Store Kongensgade 55, 1. TV.
1264 København K

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Issehoved 38, Nordby, Samsø

Mosletgaard er ensomt beliggende i de fredede Nordby Bakker på nordspidsen af Samsø. Den store naturgrund på 26.253 ...

Pris
15.000.000
Boligareal
256 m2
Grundareal
26.253 m2
Værelser
8
Sagsnr.
IEN0553
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Jespervej 43, Hillerød

Denne villa er et smukt eksempel på den klassiske og yderst eftertragtede murermestervilla, som man kender fra det ...

Pris
4.300.000
Boligareal
114 m2
Grundareal
875 m2
Kælderareal
60 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN6211
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Gl Strandvej 238, Humlebæk

Denne lyse villa har mange forcer - og med en fantastisk udsigt til Øresund, en pragtfuld have og en suveræn ...

Pris
8.450.000
Boligareal
137 m2
Grundareal
531 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN6206
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Hemmestrupvej 3, Rønnede

I naturskønne omgivelser ved Leestrup møder I denne særdeles velholdte ejendom opført i solide materialer og med ...

Pris
3.195.000
Boligareal
230 m2
Grundareal
18.802 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN6288
Se boligen