fbpx

Skip to Content

+

i

København K, Store Kongensgade

Pris
12.895.000
Ejerudgift
7.357
Boligareal
220 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN5969
C Energimærke

NY PRIS

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

København K, Store Kongensgade

Der findes ikke andre boliger som denne. Er I på udkig efter en original lejlighed med ekstra højt til loftet, og kunne I tænke jerto etagers vinduespartier i ét åbent rum og en atmosfære a la New York , så skal I kigge nærmere på dette sted midt i Frederiksstadens stille og eksklusive ende. Boligen er beliggende op mod Esplanaden, lige rundt hjørnet fra Kastellet og Langelinje. Ud over den smukke beliggenhed, er dette et af de få steder i København der har fine parkeringsforhold. Man oplever her en usædvanlig vellykket forening af gammelt og nyt. Selve bygningen er opført i 1838, og indretningen af den nuværende luksuslejlighed er gennemført i 2014, så man møder en totalt indflytningsklar bolig. Ejendommen er beliggende i Brøndumgårds mellembygning, tilbagetrukket fra Store Kongensgade. I gården vil man opleve den forunderlige stemning af velsignet ro, selv om et nabolag med caféer, restauranter og butikker befinder sig lige på den anden side af gården og den aflåste port. Det er sådan en følelse, som man kan have vanskeligt ved helt at tro på, når man læser om det. Det skal opleves tæt på. I den smukke lejlighed er der masser at glæde sine sanser med. Æstetikken er i top, hvilket betyder at det vil kræve en ekstraordinær stor portion selvkontrol at undlade et spontant wauw-udbrud, når man træder ind. Loftshøjden er dobbelt i en del af lejligheden, og lysindfaldet er derfor skønt. Her er originale, fritlagte bjælker. Gulvet har et råt og moderne look som følge af epoxy-behandlingen, men samtidig er det lækkert at sætte fødderne på, da der ud over gulvvarme er lagt en blød gummimembran under. Arealet er på hele 220 m2, så der er mange indretningsmuligheder, og man kan have færre eller flere værelser efter behov og antallet af familiemedlemmer. De nuværende ejere har indrettet boligen med to ekstra børneværelser på det øverste plan, så lejligheden pt. rummer 4 soveværelser. Bemærk, at det er nemt at tage væggen mellem de to børneværelser på 1. sal ned, uden at påvirke gulvet, hvis man ønsker ét stort sammenhængende rum (se alternativ plantegning). Der er naturligvis toilet og bad i både stueetage og på 1. sal, hvoraf det ene er indrettet med dobbelt bruser. I lejligheden får du også ekstra opbevarelsesplads med walk-in garderobe/viktualierum samt bryggers med indbygget vinskab. Oven i alle de andre herligheder byder lejligheden også på en altan, der vender mod vest, så man kan nyde eftermiddags- og aftensolen, lyset og stilheden i egen by-oase. Den renoverede fællesgård, der passes af en gartner, er også et yndet sted at opholde sig, da ejendommen er karakteriseret af en venlig og god atmosfære mellem lejlighedernes beboere.

Teamet

Kontaktperson

Marco Jønsson / marco@eltoftnielsen.dk
Ejendomsmægler, MDE
+45 31 14 79 05

Marco Jønsson, Ejendomsmægler, MDE
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Nanna Frederikke Juhl / nanna@eltoftnielsen.dk
Trainee, SOME ansvarlig
+45 70 70 12 43

Nanna Frederikke Juhl , Trainee, SOME ansvarlig
Send email

Dokumenter

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Store Kongensgade 110H, 2. TH.
1264 København K

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Nordre Strandvej 112B, Ålsgårde

Gennemført idyl med eget strandhus En mere gennemført idyl end her er svært at finde. Ikke nok med at man skal ...

Pris
8.500.000
Boligareal
152 m2
Grundareal
700 m2
Kælderareal
14 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN6501
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Smakkegårdsvej 183, 1. MF., Gentofte

I veldrevet ejendom tegnet af Arne Jacobsen og beliggende centralt i Gentofte, udlejes total renoveret lejlighed. Der ...

Leje pr. md.
12.500
Depositum
37.500
Forudbetalt leje
37.500
Boligareal
64 m2
Kælderareal
8 m2
Værelser
1
Sagsnr.
IEN6558L
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Alkelunden 7, Veddinge Bakker, Fårevejle

På en ualmindeligt smuk naturgrund, beliggende i første til Sejerøbugten, finder I dette særprægede og meget ...

Pris
5.650.000
Boligareal
60 m2
Grundareal
3.579 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN6432
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Dronningens Tværgade 16, 5., København K

Med en central beliggenhed i Indre By venter denne rummelige og lyse ejerlejlighed uden bopælspligt. Af andre fordele ...

Pris
13.000.000
Boligareal
173 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN6468
Se boligen