fbpx

Skip to Content

+

i

Frederiksberg C, Frederiksberg Alle

Boligareal
270 m2
Værelser
8
Sagsnr.
IEN6072
D Energimærke

Frederiksberg C, Frederiksberg Alle

Herskabslejlighed på 270 m2 i ejendom fra 1890, hvor det hele er gennemsyret af en særlig sjæl og atmosfære, som man kun finder i huse og boliger med et vist antal år på bagen. Man får lejlighed til at fornemme historien i en bolig med sin egen personlighed og historie. Her finder man ikke noget jomfrueligt beton eller endeløse vinduespartier, der går fra gulv til loft, men til gengæld en udefinerbart dejlig og dyb atmosfære af kultiveret liv og en æstetik, der stikker dybt. Stemningen i lejligheden og ejendommen er både kosmopolitisk og udtryk for en forening af det traditionelle og det moderne.
Boligen er klassisk herskabelig både hvad angår rummenes form og fordeling. Her er den klassiske, ovale spisestue midt i boligen, hvor der er udskæringer over dørene, roset i loftet til lysekronen og stilfulde stukkanter. Desuden alkove med plads til pejs. I denne stue er loftshøjden 3,39 meter, hvilket også er tilfældet i den store og næsten kvadratiske stue, der støder op til, og som har franske døre på begge sider til naborummene. Der ligger i alt fire rum på stribe plus et femte, der ligger efter det femkantede hjørneværelse i den anden flanke af den L-formede bolig. Det sjette værelse ligger lidt mere for sig selv med adgang fra den lange gang, der er karakteristisk for den klassiske herskabslejlighed, og som fører til køkkenet med spiseplads. Køkkenet er veludstyret og på et niveau, som ifølge den nuværende ejer kan gøre en professionel kok lykkelig. Det mægtigt store soveværelse er udstyret med en skabsvæg og har udgang til en altan fra hele to dobbeltdøre. Altanen er næsten fem meter lang, flot buet i sin form og med udsigt til Sankt Thomas Plads. Over for soveværelset er badeværelse, gæstetoilet og vaskerum placeret. Man skal som nye ejer påregne at skulle installere nyt badeværelse, ligesom væggene trænger til maling.
Ejendommen er beliggende på solsiden af Frederiksberg Allé, der er fredet og Danmarks flotteste boulevard med sine karakteristiske kandelaberklippede lindetræer og anlagt efter parisisk forbillede. I den ene ende møder alléen København ved den charmerende Værnedamsvejs populære caféer og forretningsgaden Vesterbrogade og i den modsatte ende forener den sig med Frederiksberg Have, der indbyder til både gåture og løbeture.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Frederiksberg Alle 12, 3.
1820 Frederiksberg C

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Issehoved 38, Nordby, Samsø

Mosletgaard er ensomt beliggende i de fredede Nordby Bakker på nordspidsen af Samsø. Den store naturgrund på 26.253 ...

Pris
15.000.000
Boligareal
256 m2
Grundareal
26.253 m2
Værelser
8
Sagsnr.
IEN0553
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Jespervej 43, Hillerød

Denne villa er et smukt eksempel på den klassiske og yderst eftertragtede murermestervilla, som man kender fra det ...

Pris
4.300.000
Boligareal
114 m2
Grundareal
875 m2
Kælderareal
60 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN6211
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Gl Strandvej 238, Humlebæk

Denne lyse villa har mange forcer - og med en fantastisk udsigt til Øresund, en pragtfuld have og en suveræn ...

Pris
8.450.000
Boligareal
137 m2
Grundareal
531 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN6206
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Hemmestrupvej 3, Rønnede

I naturskønne omgivelser ved Leestrup møder I denne særdeles velholdte ejendom opført i solide materialer og med ...

Pris
3.195.000
Boligareal
230 m2
Grundareal
18.802 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN6288
Se boligen