fbpx

Skip to Content

+

i

København K, Åbenrå

Pris
8.995.000
Ejerudgift
5.192
Boligareal
149 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN6120
D Energimærke

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

København K, Åbenrå

Lækker lejlighed på 149 m2 med altan beliggende i en charmerende ejendom, der er opført i 1900 og totalrenoveret i 2015, så det hele fremstår nyt og moderne. Indretningen er præget af de gode materialer, der konsekvent er anvendt i denne lyse bolig, hvor der er næsten tre meter til loftet. Beliggenheden er i et af de historisk mest interessante kvarterer i middelalderbyen i gaden Åbenrå, der har eksisteret siden 1500-tallet. Adgangen til lejligheden sker via et grønt, nyetableret gårdrum, hvorfra man går op ad et pænt og præsentabelt trappeforløb eller tager elevatoren, der kører fra gadeplan og op til lejligheden. Arkitekttegnestuen, der har stået i spidsen for renovering af ejendommen og indretning af lejlighederne, har sørget for, at man føler sig godt tilpas i middelalderbyen. Her er indvendige søjlekonstruktioner, ti store vinduer og flere arkitektoniske detaljer, der alle er udført i højeste kvalitet og bevirker, at man oplever en klassisk stil i tidløs elegance, samtidig med at her hersker en både moderne og hyggelig atmosfære. Kernen i boligen er det store luksuskøkken af mærket Hanstholm, der sammen med køkkenalrum og stue, er det naturlige opholdssted i både hverdagen og til festlige sammenkomster. Både køkken og badeværelse er udstyret med armaturer, møblementer og belægninger af bedste fabrikater. Hvidevarerne, herunder vinkøleskabet, er fra Miele. Det diskrete emfang fra Trepol er både effektivt og støjsvagt. Her er naturligvis kogende vand i Quooker-hanen. Bemærk også, at der på et af de to badeværelset både er to brusere og to håndvaske. Eksklusivt og hyggeligt. Gulvplankerne er 26 cm brede, og skabene er specialdesignede, så de går helt op til loftet. Kvalitet er i det hele taget karaktertræk nummer ét ved denne bolig. Altanen fungerer som et skønt ekstrarum, da den ligger perfekt i læ af to husmure og er overdækket. Der er ydermere mulighed for at etablere et ekstra værelse. I kælderen er der et aflåst kælderrum, som også kan bruges til hobbyrum. Beliggenheden er central i København tæt ved Hauser Plads, Kultorvet og mange af hovedstadens gode caféer, vinbarer, restauranter og butikker, ligesom her kun er ganske få skridt til Kongens Have, som man næsten vil opleve som sin ’egen’ have. Metroen ligger ca. 300 meter fra gadedøren, så man hurtigt kommer rundt til andre bydele og lufthavnen.

Teamet

Kontaktperson

Marco Jønsson / marco@eltoftnielsen.dk
Ejendomsmægler, MDE
+45 31 14 79 05

Marco Jønsson, Ejendomsmægler, MDE
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Nanna Frederikke Juhl / nanna@eltoftnielsen.dk
Trainee, SOME ansvarlig
+45 70 70 12 43

Nanna Frederikke Juhl , Trainee, SOME ansvarlig
Send email

Dokumenter

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Åbenrå 16, 2. MF.
1124 København K

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Nordre Strandvej 112B, Ålsgårde

Gennemført idyl med eget strandhus En mere gennemført idyl end her er svært at finde. Ikke nok med at man skal ...

Pris
8.500.000
Boligareal
152 m2
Grundareal
700 m2
Kælderareal
14 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN6501
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Smakkegårdsvej 183, 1. MF., Gentofte

I veldrevet ejendom tegnet af Arne Jacobsen og beliggende centralt i Gentofte, udlejes total renoveret lejlighed. Der ...

Leje pr. md.
12.500
Depositum
37.500
Forudbetalt leje
37.500
Boligareal
64 m2
Kælderareal
8 m2
Værelser
1
Sagsnr.
IEN6558L
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Alkelunden 7, Veddinge Bakker, Fårevejle

På en ualmindeligt smuk naturgrund, beliggende i første til Sejerøbugten, finder I dette særprægede og meget ...

Pris
5.650.000
Boligareal
60 m2
Grundareal
3.579 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN6432
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Dronningens Tværgade 16, 5., København K

Med en central beliggenhed i Indre By venter denne rummelige og lyse ejerlejlighed uden bopælspligt. Af andre fordele ...

Pris
13.000.000
Boligareal
173 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN6468
Se boligen