fbpx

Skip to Content

+
  • Plantegning
    Plantegning

i

Hornbæk, Bentsensvej

Boligareal
128 m2
Grundareal
850 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN6141

Hornbæk, Bentsensvej

Dette fritidshus på 128 m2 er blevet totalt ombygget i 2019 af Unik-Ejendom, der er kendt for sine originale og spændende fritidshuse, hvor hver enkelt ejendom skabes med et individuelt udtryk. Huset her er beliggende på en stille grusvej i kvarteret ’Kildekrog’ med kort afstand til stranden og med masser af fugle og råvildt på en 850 m2 grund. Hver en kvadratmeter både ude og inde er anvendt til at skabe en atmosfærefyldt fritidsbolig i et internationalt snit til den kræsne, kvalitetskrævende køber. Udvendigt er huset mørkt, flot og domineret af de lige linjer og rette vinkler. Næsten kubisk, og til den maskuline side. Denne æstetik følges op af mørke vinduesrammer i specialdefinerede mål, fremstillet af alu udenpå og træ indvendigt. Træ og natur spiller en væsentlig rolle i huset, hvor der er forskellige farvenuancer på trælofter og trægulve. Det enorme terrasseareal med flere områder passer ligeledes ind i både farvesætning og træ-tema. Selv det originale kunstværk på væggen i spisestuen er udført på træbjælker, her i et råt look. Desuden udfordrer huset med et dristigt og mangfoldigt materialevalg flere steder. Det ses tydeligt i køkkenet, hvor de grønne fliser, der går helt op til loftet, er valgt i en utraditionel farve og bearbejdning, hvilket udgør en udfordrende kontrast til de mørke og maskuline designvalg. Man får dermed en afbalancering af det maskuline og feminine, organiseret i et samlet udtryk, der kan betegnes som ’urban style’. Dette næsten industrielle look kender man bedst fra newyorkerinspirerede lejligheder, som her er nyfortolket til en sommerhus-kontekst i tre kuber, hvor der også er skabt masser af rum til varm hygge, grøn natur og integrering af inde- og udearealer. Bedøm selv resultatet, og navngiv gerne husets stil. Husk dog, at den kun kommer til at betegne en enkelt ejendom, nemlig denne ualmindelighed, da der ikke bliver bygget flere magen til. Indretningen af U-huset her er lige så logisk som lækkert med den ene fine detalje efter den anden. I køkkenet er det højloftede køkken forsynet med integreret vinkøleskab fra SMEG. Der er gulvvarme over det hele. Master bedroom-afdelingen har eget badeværelse, stor skabsvæg og dør til terrassen. De to øvrige værelser er placeret i husets modsatte kube med et badeværelse mellem sig. I øvrigt byder huset på udebruser.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Bentsensvej 10
3100 Hornbæk

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Issehoved 38, Nordby, Samsø

Mosletgaard er ensomt beliggende i de fredede Nordby Bakker på nordspidsen af Samsø. Den store naturgrund på 26.253 ...

Pris
15.000.000
Boligareal
256 m2
Grundareal
26.253 m2
Værelser
8
Sagsnr.
IEN0553
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Jespervej 43, Hillerød

Denne villa er et smukt eksempel på den klassiske og yderst eftertragtede murermestervilla, som man kender fra det ...

Pris
4.300.000
Boligareal
114 m2
Grundareal
875 m2
Kælderareal
60 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN6211
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Gl Strandvej 238, Humlebæk

Denne lyse villa har mange forcer - og med en fantastisk udsigt til Øresund, en pragtfuld have og en suveræn ...

Pris
8.450.000
Boligareal
137 m2
Grundareal
531 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN6206
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Hemmestrupvej 3, Rønnede

I naturskønne omgivelser ved Leestrup møder I denne særdeles velholdte ejendom opført i solide materialer og med ...

Pris
3.195.000
Boligareal
230 m2
Grundareal
18.802 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN6288
Se boligen