fbpx

Skip to Content

+

i

København SV, Martin Luther Kings Vej

Pris
8.499.000
Ejerudgift
4.783
Boligareal
156 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN6166
A2015 Energimærke

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

København SV, Martin Luther Kings Vej

Eksklusiv penthouse på 156 m2 med masser af lys og fire altaner, hvoraf den ene er fransk. Fra de to vestvendte stuealtaner med eftermiddags- og aftensol er der en bjergtagende dejlig panoramaudsigt med en lang, fri og uhindret udsigt ind over Københavns karakteristiske tage og spir. Fra værelset på syvende er altanen østvendt, så man kan sidde i læ og nyde morgensolen og udsigten til gården og vandet. Værelset på ottende vender samme vej med lige så god udsigt fra den franske altan. Her oppe i højden har man det på begge etager så velsignet stille, at man kan sove med vinduerne åbne. Planløsningen med to cirka lige store etager med et værelse på hver etage og ligeledes stue på begge etager giver en god fornemmelse af rummelighed og mulighed for at opdele i forskellige aktiviteter. På syvende ligger det daglige samlingspunkt med køkkenalrum og stue. Her har de nuværende ejere etableret en længere ø, så gæsterne her kan sidde flere på de høje stole og være sammen med værten, der kokkererer. Der er også opsat en newyorkerinspireret glasvæg, så lyset kan dominere i boligen. Hvidevarerne er fra Miele i Multiform-køkkenet, også det temperaturstyrede vinkøleskab. Og på begge etager er der et lækkert badeværelse. Der p-plads i kælderen og elevator hele vejen op til lejligheden, hvortil der er indgang fra begge etager. Der hører badebro til ejendommen, og der bliver mulighed for at leje en bådplads. Kærholm er den ene af tre bygninger, der til sammen udgør Engholmene ved Københavns havn. Byggeriet er færdigt med knap 200 boliger og kvarteret ved at være etableret som en ny bydel med sin egen charme og profil. Der kommer to lystbådehavne, som vil medvirke til at området fremstår superlækkert med kanaler til at omkranse det hele. I alle kvarterets bygninger er der sørget for, at en del af stuelejlighederne er udlagt til erhverv, så der kan etableres caféer, restauranter og butikker. Desuden er havnefronten anlagt med træ, hvilket skaber et godt miljø og indbyder til ophold. Boligerne i Kærholm er forskellige i størrelse og indretning, hvilket inviterer til en blandet aldersmæssig og familiemæssig sammensætning. Samtidig er beliggenheden nær ved det centrale København, ligesom man kan gå til Fisketorvet, når man skal handle dagligvarer eller shoppe. Her ligger også Dybbølsbro station med togforbindelse til andre kvarterer i byen. Halmtorvets caféer og restauranter nås på fem minutter på cykel.

Teamet

Kontaktperson

Marco Jønsson / marco@eltoftnielsen.dk
Ejendomsmægler, MDE
+45 31 14 79 05

Marco Jønsson, Ejendomsmægler, MDE
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Nanna Frederikke Juhl / nanna@eltoftnielsen.dk
Trainee, SOME ansvarlig
+45 70 70 12 43

Nanna Frederikke Juhl , Trainee, SOME ansvarlig
Send email

Dokumenter

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Martin Luther Kings Vej 11, 7. 1.
2450 København SV

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Nordre Strandvej 112B, Ålsgårde

Gennemført idyl med eget strandhus En mere gennemført idyl end her er svært at finde. Ikke nok med at man skal ...

Pris
8.500.000
Boligareal
152 m2
Grundareal
700 m2
Kælderareal
14 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN6501
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Smakkegårdsvej 183, 1. MF., Gentofte

I veldrevet ejendom tegnet af Arne Jacobsen og beliggende centralt i Gentofte, udlejes total renoveret lejlighed. Der ...

Leje pr. md.
12.500
Depositum
37.500
Forudbetalt leje
37.500
Boligareal
64 m2
Kælderareal
8 m2
Værelser
1
Sagsnr.
IEN6558L
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Alkelunden 7, Veddinge Bakker, Fårevejle

På en ualmindeligt smuk naturgrund, beliggende i første til Sejerøbugten, finder I dette særprægede og meget ...

Pris
5.650.000
Boligareal
60 m2
Grundareal
3.579 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN6432
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Dronningens Tværgade 16, 5., København K

Med en central beliggenhed i Indre By venter denne rummelige og lyse ejerlejlighed uden bopælspligt. Af andre fordele ...

Pris
13.000.000
Boligareal
173 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN6468
Se boligen