fbpx

Skip to Content

+

i

Liseleje, Kystvej

Boligareal
143 m2
Grundareal
4.258 m2
Kælder
34 m2
Værelser
5
Garage
21 m2
Sagsnr.
IEN6192

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

Liseleje, Kystvej

Det er ikke til at tro, at denne helt enestående ejendom i første parket til vandet i Liseleje nu kan blive jeres. Boligen blev opført i 1908, og her er tale om en mageløs beliggenhed, hvor udsigten inde fra boligen blot er et af ejendommens mange trumfkort. Fritidshuset er det første I ser ved Liseleje Mole ud til vandet, og boligen blev erhvervet i 1912 på grund af den unikke beliggenhed. Det har været i familiens eje lige siden – altså i 107 år. Huset er afbilledet på adskillige postkort og andre souvenirs, og så er det nævnt i bøger om landliggerliv i Liseleje. Her får I en fantastisk mulighed for at overtage et sommerhus, som sjældent udbydes til salg, hvilket er ganske forståeligt. Fra grunden har I et betagende vue over Tisvilde, Kullen, Hesselø og Hundested, som endda også kan nydes indefra. I kan altså sætte jer godt til rette og nyde både solopgang og solnedgang fra stuen. I er ligeledes sikret et skønt udemiljø med Stejlepladsen som nabo, hvilket er et fredet areal, hvorfor der ikke gås på kompromis med udsigten. I kan forvente en hyggelig gårdhave samt en terrasse ud mod vandet, og med sandstranden er I altid sikret forfriskende dukkerter i havet. Boligen er desuden godt beskyttet af en kystsikring fra december 2018. Derudover har I gåafstand til byens faciliteter og den naturskønne Liseleje Plantage. Inden døre venter der jer ægte sommerhus charme i halvandet plan med de oprindelige trægulve på nær parketgulvet i stuen. I stueplanet finder I et U-formet køkken med alt, hvad I skal bruge for at tilberede dagens måltider. Stuen er indretnings venlig, og her kan I snildt etablere en spise- og sofasektion. Herinde er det dog vinduerne med den evigt foranderlige udsigt, som I straks bemærker. I har adgang til to værelser på denne etage, mens yderligere to værelser fordeler sig på førstesalen. Heroppe er der også et gæstetoilet, mens badeværelset findes i kælderen, hvor I også får et vaskerum samt to disponible rum. Boligen byder altså på et væld af spændende muligheder. Hele ejendommen huset skal opleves med egne øjne, da det er noget nær umuligt at beskrive med ord, hvor exceptionel en ejendom, vi har med at gøre.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Kystvej 10
3360 Liseleje

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Nørre Søgade 37A, 4. 5., København K

Med denne lejlighed får man en uovertruffen beliggenhed i Indre By med panoramaudsigt over Søerne og en bolig, der er ...

Pris
7.000.000
Boligareal
99 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN5265
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Hegelsvej 18, Charlottenlund

Ikonisk Arne Jacobsen-villa i det attraktive Krathuskvarter. Huset er bygget i 1933, hvor der herskede en ...

Pris
21.800.000
Boligareal
314 m2
Grundareal
1.503 m2
Kælderareal
162 m2
Værelser
8
Sagsnr.
IEN6341
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Bolbrohøj 16, Rungsted Kyst

Denne flotte villa i Rungsted Kyst er tegnet af den anerkendte arkitekt Peter Hammer og kan bryste sig af en ...

Pris
11.500.000
Boligareal
236 m2
Grundareal
1.368 m2
Kælderareal
142 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN6330
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Ahlmanns Alle 15B, 2. th., Hellerup

Med skøn beliggenhed i Hellerup udlejes nyistandsat lejlighed i smuk renoveret mindre ejendom. Boligen ligger på 2. ...

Leje pr. md.
30.000
Depositum
90.000
Forudbetalt leje
90.000
Boligareal
173 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN5895L
Se boligen