fbpx

Skip to Content

+

i

København K, Store Kongensgade

Boligareal
183 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN6260
B Energimærke

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

København K, Store Kongensgade

Sublim liebhaverlejlighed i bedste kombination af New Yorker-lejlighed og Københavnsk charme. Visse steder i lejligheden er der skråvægge, men lejligheden er langt mere rummelig end billederne illustrerer. Man kommer direkte op til lejlighedens private tagterrasse via privat elevator og man kommer den vej direkte ind i det store luksuriøse køkken/alrum fra Poggen Pohl med Gaggenau ovn og kogeplade. Lejligheden er i 2 plan, hvor soveværelset med eget badeværelse er placeret på nedre plan roligt og tilbagetrukket bagerst ind mod gården. Stuen med fritliggende bjælker har den skønneste udsigt til Marmorkirkens enorme store og smukke kuppel. Her er roligt, lyst og enormt rart at opholde sig. På det øvre plan findes et stort gæstebadeværelse. Lejligheden har generelt masser af lys og rigeligt med plads. De lyse hvidolierede egetræsplankegulve og den minimalistiske indretning skaber en rolig og behagelig atmosfære. Badeværelserne er indrettet med mørke keramiske fliser og gulvvarme. Bordplader og håndvaske er udført i helstøbt Solid Surface. Vandhanerne er designet af Philip Stark og brusenischerne er både rainshower, håndbrusere og Unidrain.
Ejendommen er opført i 1850 og ligger lige overfor den smukke marmorkirke. Gitz Architects har tegnet denne eksklusive lejlighed. Som følge af den omfattende renovering som bygningerne gennemgår, herunder facaderenovering, udskiftning af vinduer og fornyede installationer, bliver ejendommen vedligeholdelsesfri de næste mange år. Der bliver også skabt et hyggeligt og charmerende gårdmiljø med grøn beplantning, som passer til ejendommens stemning og stil. Du kan leje P-pladser i en opmvarmet P-kælder i naboejendommen mod Borgergade.
Kvarteret bugner af gourmetrestauranter, hyggelige cafeer, trendy tøjbutikker og populære gallerier. Byens smukkeste grønne arealer er også lige rundt om hjørnet, så har du lyst til en gå- eller løbetur, finder du både Kongens Have og Kastellet få minutter væk. Få skridt fra hoveddøren ligger Amalienborg, Amaliehaven og havnepromenaden, som strækker sig helt ud til Østerbro. Skal du derimod ind til centrum, så er der bare 400 meter til Kongens Nytorv og Nyhavn. I 2019 forventes den nye metrolinje, Cityringen, at være færdig og der kommer en station lige overfor ejendommen ved Marmorkirken.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Store Kongensgade 75A, 4.
1264 København K

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Nørre Søgade 37A, 4. 5., København K

Med denne lejlighed får man en uovertruffen beliggenhed i Indre By med panoramaudsigt over Søerne og en bolig, der er ...

Pris
7.000.000
Boligareal
99 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN5265
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Hegelsvej 18, Charlottenlund

Ikonisk Arne Jacobsen-villa i det attraktive Krathuskvarter. Huset er bygget i 1933, hvor der herskede en ...

Pris
21.800.000
Boligareal
314 m2
Grundareal
1.503 m2
Kælderareal
162 m2
Værelser
8
Sagsnr.
IEN6341
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Bolbrohøj 16, Rungsted Kyst

Denne flotte villa i Rungsted Kyst er tegnet af den anerkendte arkitekt Peter Hammer og kan bryste sig af en ...

Pris
11.500.000
Boligareal
236 m2
Grundareal
1.368 m2
Kælderareal
142 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN6330
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Ahlmanns Alle 15B, 2. th., Hellerup

Med skøn beliggenhed i Hellerup udlejes nyistandsat lejlighed i smuk renoveret mindre ejendom. Boligen ligger på 2. ...

Leje pr. md.
30.000
Depositum
90.000
Forudbetalt leje
90.000
Boligareal
173 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN5895L
Se boligen