fbpx

Skip to Content

+
  • Plantegning
    Plantegning

i

Charlottenlund, Hegelsvej

Pris
21.800.000
Ejerudgift
16.866
Boligareal
314 m2
Grundareal
1.503 m2
Kælder
162 m2
Værelser
8
Garage
58 m2
Sagsnr.
IEN6341
E Energimærke

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

Charlottenlund, Hegelsvej

Ikonisk Arne Jacobsen-villa i det attraktive Krathuskvarter. Huset er bygget i 1933, hvor der herskede en kompromisløshed hvad angår æstetik, kvalitet og sans for detaljen. Huset appellerer til den arkitektur- og kvalitetsbevidste køber, der ønsker at bo i et område, som er karakteriseret af Arne Jacobsen-huse med højeste bevaringsværdi. Huset er på 314 m2 i ét plan og nyistandsat i overensstemmelse med de oprindelige tanker, bl.a. med Bøjsø-vinduer i mahogni og gulv i sildebensparket fra Trækompagniet. Gulvet er gennemgående og uden dørtrin, hvilket bidrager til en følelse af en gennemtænkt helhed.
Boligens hjerte er et meget stort køkkenalrum med god plads til hele familien samt gæster. Det stilfulde køkken fra Simonsen og Czechura har en specialdesignet stålvask og en bordplade i hvidolieret træ. Spisestuen har et stort vinduesparti med udgang til en fantastisk sydvendt terrasse. Boligen rummer derudover to stuer, et gæstetoilet, et meget stort forældresoveværelse med tilhørende badeværelse samt tre gode børneværelser med oprindelige, håndsnedkererede skabe. Dertil kommer yderligere et værelse, som er oplagt til kontor. Stuerne har henholdsvis pejs og brændeovn, og en fin detalje i den ene stue er et stort tagvindue, der giver rummet et usædvanligt skønt lysindfald.
I forbindelse med den murede dobbelte garage findes et separat værelse med tilhørende badeværelse. Garagen er forbundet til huset med en unik, kobberbelagt overdækket gang, som bidrager til det enestående ankomstparti. Husets 162 m2 store kælder rummer bl.a. vaskefaciliteter, et stort legerum, gæsterum, badeværelse og en særdeles stilfuld vinkælder. I haven står et ikonisk egetræ, der oprindeligt er tænkt ind i husets arkitektur, og som har karakter af samlende omdrejningspunkt for huset og haven. Haven er gennemtænkt og smukt indrettet med græsplæner, træer og blomstrende buske.
Krathuskvarteret er eftertragtet for sin særlige atmosfære og karakteristiske boliger, hvor der bliver værnet om områdets arkitektoniske særkende. Her er roligt og børnevenligt. Der er kort afstand til gode skoler og daginstitutioner. Indkøb foretager man på Jægersborg Allé, som har alt, hvad hjertet begærer af eksklusive specialbutikker og hyggelige caféer. Dyrehaven er inden for gåafstand, og man kan være i København på under 20 minutter.
 

Teamet

Kontaktperson

Christina Linnet / linnet@eltoftnielsen.dk
Salgschef, cand. merc.
+45 24 24 74 55

Christina Linnet, Salgschef, cand. merc.
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Nicolai Varberg Larsen / nicolai@eltoftnielsen.dk
Trainee, Finansøkonom
+45 70 70 20 05

Nicolai Varberg Larsen, Trainee, Finansøkonom
Send email

Dokumenter

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Hegelsvej 18
2920 Charlottenlund

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Bakkefaldet 12, Gl. Holte, Holte

Med en rolig og attraktiv beliggenhed i Gammel Holte på lukket vej, udbydes et gennemmoderniseret og indflytningsklar ...

Pris
7.845.000
Boligareal
202 m2
Grundareal
1.200 m2
Kælderareal
114 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN6459
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Hellebakken 27C, Hellebæk

I en smuk og historisk ejendom fra 1880 udbydes denne charmerende villalejlighed til salg. Denne enestående ejendom, ...

Pris
4.395.000
Boligareal
156 m2
Grundareal
1.323 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN6557
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Ringbakken 34, Veddinge Bakker, Asnæs

Kompromisløs indretning, kreativ komfort og en udsigt over Sejerøbugten, der aldrig stopper med at imponere, er bare ...

Pris
3.595.000
Boligareal
102 m2
Grundareal
1.600 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN6632
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Ewaldsvej 7A, Rungsted Kyst

På Ewaldsvej, en stille villavej nær havnen, udbydes nu et meget stort og spændende dobbelthus, der med sine 360 ...

Pris
9.995.000
Boligareal
252 m2
Grundareal
1.534 m2
Kælderareal
108 m2
Værelser
10
Sagsnr.
IEN6657
Se boligen