fbpx

Skip to Content

+

i

Udsigten til Københavns hjerte

Boligareal
139 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN6374
A2015 Energimærke

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

København K, Strandgade

Ingen bopælspligt, 2 parkeringspladser, elevator og altan. Her er boligen til den kvalitets- og stilbevidste køber, som ønsker eksklusive rammer hele vejen rundt. Lejligheden på 139 m2 ligger i et prisbelønnet byggeri fra 2014 på Krøyers Plads. Og ikke bare får man en bolig, som er indrettet i allerhøjeste kvalitet, man får også en formidabel udsigt over havnen med Marmorkirken og Skuespilhuset i baggrunden. Det er en udsigt, man ikke bliver træt af, og hvem vil ikke gerne sidde på sin altan i eftermiddags- eller aftensol med dette som kulisse.
Det store køkkenalrum er i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er præget af elegance og højeste kvalitet; det er holdt i hvidt indrammet af køleskabsfront og overskabe i sort ibenholt. En lækker detalje er den motoriserede lukkemekanisme på skabe og skuffer. Køleskab, fryser og kogeplade er fra Gaggenau, og der er Quooker-armatur. Bordpladen er i blankpoleret Silestone. På badeværelset og gæstetoilettet er der smukke spanske sandstensfliser fra gulv til loft. Også her er indretningen fra Unoform, og armaturerne er fra Vola. På gæstetoilettet finder man vaskemaskine og tørretumbler. De to værelser har begge fransk altan og både her og i gangen er der indbyggede Unoform-skabe i fuld loftshøjde. Overalt er der brede Douglas-plankegulve fra Dinesen. Der er gulvvarme i hele lejligheden, og en central udluftning sørger for et godt indeklima. Til lejligheden hører et opbevaringsrum og to parkeringspladser i ejendommens parkeringskælder. I ejendommen er der en kajakforening og et bådelav, og som beboer har man mulighed for at købe brugsret til en bådplads.
Udover selve boligen er beliggenheden usædvanligt attraktiv, idet man har alt inden for ti minutter på gåben. Christianshavns kanaler har deres helt egen charme, og derudover skal man blot over Inderhavnsbroen for at være i centrum af København. Følger man havnen, møder man et indbydende og afvekslende havnemiljø hele vejen til Islands Brygge. En kort cykeltur bringer en til brokvarterne eller til Refshaleøen. Offentlig transport har man under en kilometer væk på Christianshavns Torv eller Kongens Nytorv.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Strandgade 87C, 2. TH.
1401 København K

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
Åbent
hus
1. mar
15:15-15:45
Boligvisning (må ikke redigeres)

Gotfred Rodes Vej 1, Charlottenlund

Smuk trelænget villa tegnet af Arne Jacobsen med inspiration fra 30´ernes Hamptons country style i USA. Roligt og ...

Pris
15.250.000
Boligareal
213 m2
Grundareal
1.021 m2
Kælderareal
86 m2
Værelser
8
Sagsnr.
IEN6928
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Gammel Strandvej 209A, Espergærde

Langs den nordsjællandske kyst står nogle af de helt store palæer fra begyndelsen af 1900-tallet. Tidernes velhavere ...

Pris
50.000.000
Boligareal
632 m2
Grundareal
5.165 m2
Kælderareal
205 m2
Værelser
18
Sagsnr.
IEN2443
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Stenvangsvej 4, Nørre Asmindrup

MULIGHED FOR FLEKSBOLIGTILLADELSE: Flere anvendelsesmuligheder - flexbolig / uden bopælspligt (ejendommen kan benyttes ...

Pris
3.695.000
Boligareal
240 m2
Grundareal
18.823 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN6731F
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Granbovej 7, Kildekrog, Hornbæk

Her er stille, meget stille, heroppe på den øverste top af Hornbæk. Her ligger sommerhuset Granbo, et meget stort ...

Pris
10.800.000
Boligareal
225 m2
Grundareal
4.031 m2
Sagsnr.
IEN6846
Se boligen