fbpx

Skip to Content

+

i

Helsinge, Gribskovvej

Pris
7.500.000
Ejerudgift
4.903
Boligareal
410 m2
Grundareal
8.732 m2
Kælder
70 m2
Værelser
9
Garage
102 m2
Sagsnr.
IEN6417
C Energimærke

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

Helsinge, Gribskovvej

’Skovhuset’ er en stor, moderne og indflytningsklar ejendom på 410 m2, der blev opført i 1978. På dette sted lå tidligere den berømte og livlige Kagerup Kro. Nu er det en atmosfærefyldt familiebolig i tre etager, beliggende på en kæmpegrund på 8.732 m2 i kanten af Sjællands største skov. Den tidligere krodør, der er af massivt egetræ og med indgraverede kk-initialer, er anvendt i det nye hus mellem hall og tv-stue og medvirker til at give ejendommen sjæl og atmosfære. Udover bolig er der gode muligheder for liberalt erhverv på ejendommen, enten i den store pejsestue, som kan afgrænses fra resten af boligen, eller i en af de tre lækre og veludstyrede hytter, der befinder sig på den store grund. Disse kan også anvendes til udlejning, teenagebolig eller gæstehuse. Desuden mulighed for at etablere hestehold på grunden. Indretningen af boligen er temmelig lækker. De fælles opholdsrum befinder sig i stueetagen, hvor man udover hall og gæstetoilet får et meget stort køkkenalrum, en tv-stue på 28 m2 og en dobbelt så stor stue med pejs og vinduespartier til tre verdenshjørner, det ene med karnap. Man kommer ud på kæmpeterrassen gennem enten køkkenalrummet eller de to dobbeltdøre fra tv-stuen. Første sal byder på en bred gang med hyggevindueskarme, fire værelser, walk-in garderobe og to badeværelser, hvor især det ene med privat indgang fra soveværelset er på størrelse med en balsal. I kælderen er der bryggers, vaskerum, viktualierum og vinrum plus et disponibelt lokale.Som familiebolig er forholdene fantastiske, da man her altid har plads nok, uanset om der skal holdes store fester i garagen med 100 gæster, eller om børnene skal have kammerater med hjem fra skole og lege på den store grund eller sidde og hygge i fred på en af de brede vindueskarme på førstesalen. Her er så meget dejlig plads og albuerum, at mange aktiviteter kan foregå på samme tid, uden man forstyrrer hinanden. Også den velsignede ro er værd at bemærke. Huset er placeret så godt på grunden, at man ikke bliver generet af uvedkommende lyde. Man vil derfor bruge en del tid på at lade roen sænke sig i sindet, når man sidder på den store terrasse, hvor man kan lade blikket glide roligt ned ad den grønne plæne, de hyggelige hytter og op og ned ad de høje majestætiske birketræers stammer. Det er en lise for sjælen, når man vender hjem fra hverdagens travle og støjmættede miljøer til sin helt egen grønne og fredfyldte oase. Afstanden til Københavns centrum er 42 kilometer, hvilket uden for myldretiden tilbagelægges på 30 minutter. Der er ca. lige kort til begge motorveje mod København. Indkøb foretages i Hillerød og Helsinge, ligesom børnene har flere skoler at vælge mellem, bl.a. den populære Annisse Skole. Gribskov Gymnasium ligger ligeledes i nærheden.

Teamet

Kontaktperson

Lars Lyngholm Eriksen / lars@eltoftnielsen.dk
Partner/filialchef Nordkysten, Ejendomsmægler, MDE
+45 60 40 72 92

Lars Lyngholm Eriksen , Partner/filialchef Nordkysten, Ejendomsmægler, MDE
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Nicolai Varberg Larsen / nicolai@eltoftnielsen.dk
Ejendomsmægler, MDE
+45 49 19 31 00

Nicolai Varberg Larsen, Ejendomsmægler, MDE
Send email

Dokumenter

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Gribskovvej 112
3200 Helsinge

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Slotsvej 1A, Charlottenlund

Slotsvej ligger lige overfor hovedindgangen til Bernstorffsparken og den barokke træ alle´, som fører op til ...

Pris
10.250.000
Boligareal
183 m2
Grundareal
1.213 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN7227
Se boligen  
Se boligen
Åbent
hus
7. jun
14:00-14:30
Boligvisning (må ikke redigeres)

Tranevænget 4, 2. TH., Hellerup

Øregårdsparken er Hellerups Central Park. En skulpturpark, en gåturpark, en legepark, hvor modne voksne spiller ...

Pris
9.450.000
Boligareal
175 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN7278
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Fyrmestervej 12, Havnsø, Føllenslev

I den sydlige del af Nekseløbugten ligger autentiske Havnsø Havn. Det har den gjort siden begyndelsen af 1800-tallet. ...

Pris
1.095.000
Boligareal
68 m2
Grundareal
1.201 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN7302
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Lyngtoftevej 9D, Hønsinge Lyng, Vig

Der var engang en skøn, lille kyststrækning midt i Sejerøbugten, men den hurtigt blev så populær, at over 200 ...

Pris
1.695.000
Boligareal
131 m2
Grundareal
1.200 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN7284
Se boligen