fbpx

Skip to Content

+
  • Plantegning
    Plantegning

i

Lyset er altid aldrig ens

Boligareal
224 m2
Grundareal
844 m2
Kælder
101 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN6434
E Energimærke

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

Rungsted Kyst, Rungsted Strandvej

Romantisk patriciervilla med egen strand. Huset er bygget i år 1900, og i løbet af de seneste 12 år har det gennemgået en total - men nænsom renovering fra kælder til kvist, som har bragt det tilbage til den oprindelige stil. Der er bl.a. lagt nyt tag, alle vinduer er skiftet, og stueetagen har fået nye gulve, som er fra Dinesen. Boligens 224 m2 plus 100 m2 kælder står lige til at flytte ind i. Huset er karakteriseret af en stemningsfyldt idyl og en storslået udsigt over Øresund, som tager sig forskelligt ud fra dag til dag. Man kan se solopgang året rundt og betragte havets liv, som består af både sejlbåde og sæler. Her er store, lyse rum med højt til loftet og havudsigt, uanset hvor i huset man befinder sig. Stueetagen rummer køkkenalrum, stue og gæstetoilet. Det enkle og stilrene køkken er fra Unoform med hvidevarer fra Miele, indbygget kaffemaskine, Quooker-vandhane og motoriserede åbne/lukke-mekanismer på alle skabe og skuffer. Her er der osgså lavet et luksuriøst arrangement i det ene hjørne med hele to indbyggede vinkøleskabe. I stuen skaber den pejsen en varm og indbydende stemning, og herfra er der udgang til den skønne buede havestue med 180 graders fantastisk udsigt til Øresund. På første sal finder man husets tre store værelser. Det ene har udgang til en balkon, hvor man højt hævet og fuldstændig ugenert kan nyde udsigten. Badeværelset er rummeligt og holdt i en enkel og elegant stil. Den tørre kælder har gulvvarme. Her er vaskefaciliteter, og der er mulighed for at indrette en teenageafdeling. I haven er der skønne frugttræer og solrige terrasser og fuldautomatiske porte som gør at grunden er helt privat. På den anden side af vejen har man ca. 250 m2 egen privat strand. Her kan man tage sin morgendukkert, sejle ud med kajakken, og der er indrettet en siddeplads med havemøbler, så man får fuldt udbytte af denne afskærmede oase. Udover at man har Øresund som forhave, er man tæt på indkøbsmuligheder og områdets bedste skoler. Her er fem minutter til Rungsted Havn, som er en stemningsfuld lystbådehavn med caféer og restauranter, og i selve Rungsted, med en landsbyagtig atmosfære, finder man et fint butiksliv. Der er desuden nem adgang til motorvejen, og man er i København på under en halv time.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Rungsted Strandvej 163
2960 Rungsted Kyst

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Offenbachsvej 19, 2. tv., København SV

Komponisten og cellisten Jacques Offenbach kunne slet ikke vide, at han ville få en vej opkaldt efter sig i ...

Pris
2.100.000
Boligareal
46 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN7753
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Rungstedvej 91, Rungsted Kyst

Der stod grosserer og rentier på dørskiltet til de store, markante villaer, som blev bygget på store parceller i ...

Pris
15.600.000
Boligareal
320 m2
Grundareal
1.758 m2
Kælderareal
140 m2
Værelser
10
Sagsnr.
IEN7218
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Birkedalen 12, Rungsted Kyst

Der er mange børnevenlige villaveje i Rungsted. Men de mest børnevenlige villaveje er dem, der er lukket i den ene ...

Pris
4.495.000
Boligareal
110 m2
Grundareal
822 m2
Kælderareal
25 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN7687
Se boligen  
Se boligen
Åbent
hus
27. sep
13:00-13:30
Boligvisning (må ikke redigeres)

Søllerød Park 15, 1. 22., Søllerød, Holte

Lys og udsigt til vandet bliver man aldrig træt af, heller ikke selv om udsigten til vandet er vandet i en sø. Udsigt ...

Pris
3.950.000
Boligareal
91 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN7504
Se boligen