fbpx

Skip to Content

+

i

Holte, Kong Valdemars Vej

Pris
10.700.000
Ejerudgift
8.661
Boligareal
177 m2
Grundareal
1.200 m2
Kælder
38 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN6435
C Energimærke

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

Holte, Kong Valdemars Vej

På en blind skovvej i et af Søllerøds mest attraktive kvarterer ligger denne gennemgribende istandsatte villa med en solrig terrasse omkranset af trækroner. Store panoramavinduer trækker naturen indenfor og skaber et helt unikt lysindfald. Den arkitekttegnede ejendom med det flade tag er opført i 1984 og breder sig over 177 kvadratmeter fordelt på to plan. Indvendigt præsenterer villaen sig indbydende med massive plankegulve fra Dinesen og gulvvarme overalt. Atmosfæren er lys og luftig, mens indretningen spiller på moderne komfort og et tidløst design. Hjerterummet er den store stue, hvor solens stråler brager igennem de gavmilde vinduespartier. Herfra er der udgang til den dejligste træterrasse, hvor I kan drikke morgenkaffen og lytte til fuglenes kvidren. I åben forbindelse til stuen finder I køkkenet, der ligger badet i dagslys fra tre loftsvinduer. Snedkerkøkkenet er fra Scharling og udført med en smuk bordplade i koksgrå marmor og grebsfrie egetræsfronter. Det store skabsarrangement er udnyttet således, at bagbeklædningen ud til gangen fungerer som garderobe. De lækre hvidevarer fra Gaggenau er elegant skjult bag skabene. I får en pyrolyseovn, en kogezone med induktion og en Quooker. Rundt om køkkenøen er der god plads til at samles om madlavningen eller sætte sig til rette med et glas god vin. De to badeværelser er udført med grå fliser, væghængt toilet og en topmonteret bowlevask. Her trækkes en tydelig rød tråd til køkkenet med badeværelsesmøbler i samme design, mens armaturet er fra Vola. Brusenichen er udført med regnfaldsbruser og linjeafløb fra Unidrain. I det største soveværelse er der udsigt til skoven. Med store panoramavinduer og en glasvæg ind til stuen fremstår værelset utroligt lyst. Hertil følger to ekstra værelser. Underetagen gemmer på et opholdsmiljø med en smuk, træbeklædt bagvæg. Desuden får I et depotrum med vaskefaciliteter. Grunden er på hele 1.200 kvadratmeter. Den skrånende baghave har en fin stentrappe og er beplantet med høje træer. Forhaven er flisebelagt og omkranset af buskads. Under villaen finder I en overdækket parkeringsplads til to biler. Ejendommen ligger på et af de højeste punkter i Søllerød, og I kommer I til at bo ganske privat i naturskønne omgivelser tæt på skove og søer. Daginstitution og skole ligger i kort afstand fra hjemmet, og på Nærumvænge Butikstorv er der en lang række indkøbsmuligheder. Der er ligeledes nem adgang til motorvejsnettet. Læg vejen forbi Kong Valdemars Vej 66 og oplev en sjældent udbudt villa.

Teamet

Kontaktperson

Ivan Eltoft Nielsen / ivan@eltoftnielsen.dk
Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler & valuar, MDE
+45 70 70 20 05

Ivan Eltoft Nielsen,  Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler & valuar, MDE
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Cathrine Vintergaard Ott / cathrine@eltoftnielsen.dk
Trainee
+45 70 70 20 05

Cathrine Vintergaard Ott, Trainee
Send email

Dokumenter

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Kong Valdemars Vej 66
2840 Holte

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
Åbent
hus
1. mar
15:15-15:45
Boligvisning (må ikke redigeres)

Gotfred Rodes Vej 1, Charlottenlund

Smuk trelænget villa tegnet af Arne Jacobsen med inspiration fra 30´ernes Hamptons country style i USA. Roligt og ...

Pris
15.250.000
Boligareal
213 m2
Grundareal
1.021 m2
Kælderareal
86 m2
Værelser
8
Sagsnr.
IEN6928
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Gammel Strandvej 209A, Espergærde

Langs den nordsjællandske kyst står nogle af de helt store palæer fra begyndelsen af 1900-tallet. Tidernes velhavere ...

Pris
50.000.000
Boligareal
632 m2
Grundareal
5.165 m2
Kælderareal
205 m2
Værelser
18
Sagsnr.
IEN2443
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Stenvangsvej 4, Nørre Asmindrup

MULIGHED FOR FLEKSBOLIGTILLADELSE: Flere anvendelsesmuligheder - flexbolig / uden bopælspligt (ejendommen kan benyttes ...

Pris
3.695.000
Boligareal
240 m2
Grundareal
18.823 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN6731F
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Granbovej 7, Kildekrog, Hornbæk

Her er stille, meget stille, heroppe på den øverste top af Hornbæk. Her ligger sommerhuset Granbo, et meget stort ...

Pris
10.800.000
Boligareal
225 m2
Grundareal
4.031 m2
Sagsnr.
IEN6846
Se boligen