fbpx

Skip to Content

+
  • Andet
    Andet

i

Vinhemsen i Tårnenes By

Boligareal
339 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN6536
D Energimærke

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

København V, H.C. Andersens Boulevard

Ekstravagant penthouselejlighed uden bopælspligt med egen tagterrasse, elevator og udsigt til byens tårne. Her får man en absolut enestående lejlighed på 339 m2, hvor alle detaljer er gennemtænkt. Bjarke Ingels har stået for udformningen af lejligheden; ejendommens oprindelige karakter træder frem gennem den fritlagte trækonstruktion, og den smelter elegant sammen med den moderne indretning i materialer af allerhøjeste kvalitet og med store åbne rum. Det specialdesignede snedkerkøkken er fra Kvanüm og har et Ilve-dobbeltkomfur og bordplade i marmor skåret af ét stykke, så linjerne følger hinanden. På en højloftet hems har man vinafdelingen med Gaggenau-vinkøleskabe i fuld højde. De to yderst eksklusive badeværelser er fra Devon & Devon, og i det store har man både badekar og dampbad. Gulve og lister er fra Trækompagniet. Der er fuldt integreret B&O-lydsystem i boligen. Desuden kan man se frem til walk-in garderober fra Kvänum med indlagt køleelement, så man nemt kan få en forfriskning, mens man gør sig klar. Velux-vinduerne er forsynet med motoråbning, og vaske- og tørremaskine er fra Miele. Alt er fra øverste hylde og spiller som det skal i denne luksusbolig. Som prikken over i’et er lejligheden sikret med sikkerhedsdøre og overvågningskameraer. Fra vinhemsen træder man direkte ud på den store tagterrasse, hvor man ganske ugenert kan nyde udsigten over byens tage. Her er man på toppen af den smukke rødstensejendom fra 1908. Ejendommen er en del af de store bygningskomplekser, der blev bygget sammen med anlæggelsen af H.C. Andersens Boulevard. Dens prægtige arkitektur gør den sammen med de omgivende ejendomme til en ikonisk del af H.C. Andersens Boulevard. Ejendommen har gennemgået udvendig renovering på begge sider, og den har en smukt vedligeholdt trappeopgang med elevator. Her bor man i noget af det mest centrale København og er en del af byens pulserende liv. Man er i umiddelbar nærhed til havnen og har Islands Brygge og havnebadet lige på den anden side af Langebro. Rundt om hjørnet finder man kultur- og arkitekturcenteret Blox og Slotsholmen med Den Sorte Diamant. Man er i gåafstand til hele indre København, hvor der er alt, hvad man kan ønske sig af kulturliv, restauranter og cafeer. Samtidig er man kun en kort tur fra brokvartererne med deres individuelle præg og store udbud af specialbutikker og byliv.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

H.C. Andersens Boulevard 51, 5. TH.
1553 København V

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Bastebjergvej 3, Lammestrup, Borup

Det er bestemt ikke hver dag, der bliver udbudt en lige-til-at-flytte-ind-i-ejendom fra 1797. Som eksempelvis den ...

Pris
6.195.000
Boligareal
230 m2
Grundareal
43.580 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN10116
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Gøgevang 8, Hørsholm

Hørsholm ligger i Kongernes Nordsjælland, som turistforeningen Visit Denmark så smukt kalder Nordsjælland. Og det ...

Pris
13.900.000
Boligareal
219 m2
Grundareal
1.184 m2
Kælderareal
89 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN10313
Se boligen  
Se boligen
NY PRIS Boligvisning (må ikke redigeres)

Phistersvej 24, 1. TH., Hellerup

Phistersvej, pudsigt navn, og så med romerske ph som f. Hvem hedder Phister i dag? Sikkert ikke mange, men Joachim ...

Pris
8.695.000
Boligareal
137 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN9894
Se boligen  
Se boligen
NY PRIS Boligvisning (må ikke redigeres)

Mosehøjvej 9C, Charlottenlund

På den stille og meget attraktive Mosehøjvej, udbydes et sjældent gennemført dobbelthus opført i 2019. Her er ...

Pris
38.500.000
Boligareal
303 m2
Kælderareal
132 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN9244
Se boligen  
search - request url : http://access.myestate.dk/search/json/search/783/key:6e0721b2c6977135b916ef286bcb49ec/version:0.2/?exclude_sold=1&sort_order=desc&sizes=433&sort=created_on&limit=4