fbpx

Skip to Content

+

i

Vinhemsen i Tårnenes By

Boligareal
339 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN6536
D Energimærke

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

København V, H.C. Andersens Boulevard

Ekstravagant penthouselejlighed uden bopælspligt med egen tagterrasse, elevator og udsigt til byens tårne. Her får man en absolut enestående lejlighed på 339 m2, hvor alle detaljer er gennemtænkt. Bjarke Ingels har stået for udformningen af lejligheden; ejendommens oprindelige karakter træder frem gennem den fritlagte trækonstruktion, og den smelter elegant sammen med den moderne indretning i materialer af allerhøjeste kvalitet og med store åbne rum. Det specialdesignede snedkerkøkken er fra Kvanüm og har et Ilve-dobbeltkomfur og bordplade i marmor skåret af ét stykke, så linjerne følger hinanden. På en højloftet hems har man vinafdelingen med Gaggenau-vinkøleskabe i fuld højde. De to yderst eksklusive badeværelser er fra Devon & Devon, og i det store har man både badekar og dampbad. Gulve og lister er fra Trækompagniet. Der er fuldt integreret B&O-lydsystem i boligen. Desuden kan man se frem til walk-in garderober fra Kvänum med indlagt køleelement, så man nemt kan få en forfriskning, mens man gør sig klar. Velux-vinduerne er forsynet med motoråbning, og vaske- og tørremaskine er fra Miele. Alt er fra øverste hylde og spiller som det skal i denne luksusbolig. Som prikken over i’et er lejligheden sikret med sikkerhedsdøre og overvågningskameraer. Fra vinhemsen træder man direkte ud på den store tagterrasse, hvor man ganske ugenert kan nyde udsigten over byens tage. Her er man på toppen af den smukke rødstensejendom fra 1908. Ejendommen er en del af de store bygningskomplekser, der blev bygget sammen med anlæggelsen af H.C. Andersens Boulevard. Dens prægtige arkitektur gør den sammen med de omgivende ejendomme til en ikonisk del af H.C. Andersens Boulevard. Ejendommen har gennemgået udvendig renovering på begge sider, og den har en smukt vedligeholdt trappeopgang med elevator. Her bor man i noget af det mest centrale København og er en del af byens pulserende liv. Man er i umiddelbar nærhed til havnen og har Islands Brygge og havnebadet lige på den anden side af Langebro. Rundt om hjørnet finder man kultur- og arkitekturcenteret Blox og Slotsholmen med Den Sorte Diamant. Man er i gåafstand til hele indre København, hvor der er alt, hvad man kan ønske sig af kulturliv, restauranter og cafeer. Samtidig er man kun en kort tur fra brokvartererne med deres individuelle præg og store udbud af specialbutikker og byliv.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

H.C. Andersens Boulevard 51, 5. TH.
1553 København V

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Ørsholtvej 11, Gurre, Kvistgård

Gurre lyder som langt ude på landet, men det er det ikke. Gurre er nabo til Espergærde ved Øresund. Gurre er noget ...

Pris
6.500.000
Boligareal
191 m2
Grundareal
1.466 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN7629
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Højlyngen 4, Rørvig

Lykke-Per, hekseri og falsk alarm i RørvigHistorien om Lykke-Per er skrevet i Højlyngen i Rørvig. Henrik Pontoppidan ...

Pris
1.195.000
Boligareal
76 m2
Grundareal
2.000 m2
Værelser
1
Sagsnr.
IEN7620
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

C.F. Richs Vej 63, Frederiksberg

Frederiksberg er Frederiksberg, og det er slet, slet ikke København, selv om den er lige så omringet af København ...

Pris
17.500.000
Boligareal
238 m2
Grundareal
663 m2
Kælderareal
100 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN7544
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Skjoldhøj Alle 7, Charlottenlund

Ikke mange veje kan fortælle historier om udsigt over Øresund, skoven i baghaven, om badeanstalten og stranden på ...

Pris
21.900.000
Boligareal
220 m2
Grundareal
879 m2
Kælderareal
111 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN3890
Se boligen