fbpx

Skip to Content

+

i

Med fødderne i vandet

Boligareal
62 m2
Grundareal
1.175 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN6566

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

Dronningmølle, Grøndahlsvej

Tornbakkehus er et atmosfærefyldt sommerhus med en vidunderlig beliggenhed direkte til vandet og med egen strand. Her er en fantastisk udsigt over havet og til svenskekysten med Höganäs, Kullen og Söderåsen. Det er et sted, der indbyder til ro og fordybelse. En del af grunden på 1.175 m2 udgøres af strandarealet, hvorfra en trappe bugter sig op ad skrænten til den dejlige have. Et af havens foretrukne steder er terrassen helt henne ved nedgangen til stranden, hvor man kan læne sig tilbage og nyde 180 graders havudsigt. Haven har æbletræer og en let bevoksning, som ikke kræver det store. Her er flere terrassepladser og solkroge, så man altid kan finde sol og læ. Huset er fra 1935 og løbende vedligeholdt og moderniseret, blandt andet med god isolering og med tilbygning af bryggers og havestue. Hus og havestue udgør 65 m2, og her er to værelser, det ene med udsigt. Udsigt har man også fra både stuen og den fine havestue, og begge rum har udgang til en terrasse. Stuen er stor og med en charmerende gammel brændeovn, som varmer det meste af huset op. Stuen lader sig nemt indrette med både spisebord og sofahjørne, og havestuen ligger i forbindelse hertil. I bryggers findes opvaskemaskine, vaskemaskine, brusebad samt opbevaringsmuligheder. Det 14 m2 store anneks i haven er isoleret og er indrettet som gæstehus. Med beliggenheden helt ud til vandet og for enden af en lukket grusvej får man det ikke mere fredeligt. Her kører kun vejens beboere, og der er ingen generende støj, kun bølgeskvulp og havets brus. Skønne naturområder har man også i de nærliggende Ruslands Bakker, som er et enestående smukt, fredet område, hvor græssende får står for naturplejen. En gåtur gennem bakkerne bringer en til Rudolph Tegners Museum, som sammen med udstillingsstedet Munkeruphus er blandt områdets kulturattraktioner. Når man skal købe ind, tager man til Dronningmølle, hvor der især om sommeren er et hyggeligt liv. Et større udvalg af butikker finder man i Hornbæk og Gilleleje, som begge ligger fem kilometer væk og har charmerende havne med fine spisesteder.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Grøndahlsvej 7
3120 Dronningmølle

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
Åbent
hus
25. okt
14:15-14:45
Boligvisning (må ikke redigeres)

Smidstruplund 7, Vedbæk

Smidstruplund, står der på en stor hvidmalet sten som entré til vejen, der ender, som den begyndte. En cirkelvej med ...

Pris
7.995.000
Boligareal
208 m2
Grundareal
1.800 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN7946
Se boligen  
Se boligen
Åbent
hus
25. okt
12:00-12:30
Boligvisning (må ikke redigeres)

Folehavevej 26, Hørsholm

Inderst inde ved vi det godt. At en tur i skoven er godt for sindet, fordi skoven har en positiv ensomhed og en ro, som ...

Pris
15.995.000
Boligareal
346 m2
Grundareal
1.823 m2
Kælderareal
100 m2
Værelser
12
Sagsnr.
IEN7940
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Helsinkigade 20, 2. 2., Nordhavn

Fantasi og kreative løsninger skaber stærke bydele og leverum, hvor mennesker skaber kultur og kultur civilisation. ...

Pris
10.450.000
Boligareal
194 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN7937
Se boligen  
Se boligen
Solgt Boligvisning (må ikke redigeres)

Ørbækgårds Alle 220, Hørsholm

Hørsholm ligger i ’Kongernes Nordsjælland’, som turistforeningen ’Visit Denmark’ så smukt kalder Nordsjælland. ...

Boligareal
111 m2
Grundareal
128 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN7852
Se boligen