fbpx

Skip to Content

+

i

Vig, Enebærvej

Boligareal
85 m2
Grundareal
1.454 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN6578

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

Vig, Enebærvej

Hvor meget mere end kr. 1.595.000 vil du give for et nyopført og helårsanvendeligt fritidshus, tæt på skov og strand?”
Ejendommen udbydes i licitation og bud skal fremsendes til Ivan Eltoft Nielsen, Asnæs afdeling, i form af en underskrevet købsaftale senest fredag den 20. december kl. 12.00. Købsaftalen skal fremsendes i en lukket kuvert med mærke Budrunde/Enebærvej 2B. Udkast til en standard købsaftale med tilbudsblanket kan rekvireres hos Ivan Eltoft Nielsen.
Det skal bemærkes, at sælger har mulighed for at afslå alle de indkomne bud, uanset om buddet er under, på eller over udbudsprisen.
Som de næste ejere af dette nybyggede fritidshus på strandsiden i Ellinge Lyng kan I se frem til at tilbringe jeres næste sommer-, jule- og påskeferier i lækre og lyse rammer tæt på naturen. Huset ligger nemlig på en stor naturgrund bare en lille gåtur fra Korevlernes fredede naturområde og en skøn, børnevenlig sandstrand. Der er ligeledes kort afstand til Ellinge Indhegning og Jyderup Skov. Efter en tur ved vandet eller i skoven kan I vende tilbage til stilfulde og komfortable rammer i et velisoleret hus med højt til loftet.
Der er tale om et træbeklædt fritidshus, som stod færdigopført i 2018, og som rummer 85 m2 i et enkelt plan. Huset er nemt at holde ved lige, og det er glimrende isoleret, så det oplagt kan bruges året rundt. Her er tilmed et stort, lækkert køkken og et rummeligt badeværelse med vaskemaskine.
I stuen står en brændeovn fra Morsø, og huset har ligeledes en varmepumpe, der kan tilsluttes, så den styres ved mobilen. Det betyder, at I kan holde stedet frostfrit året rundt – og at I kan sikre, at der altid er varmt, når I ankommer.
Takket være store vinduespartier fra gulv til loft lukkes de frodige omgivelser helt ind i opholdsmiljøet, som består af stue og køkken-alrum i helt åben forbindelse. Køkkenet er fra Kvik med elementer i sortbejdset egetræ og en lys, massiv træbordplade. Herfra kan maden hurtigt bæres ud på en overdækket træterrasse, hvor I finder aftensolen.
Der er kvalitetsgulve fra Pergo i opholdsmiljøet og i de tre værelser, hvoraf det ene værelse har egen terrasseudgang, og det største værelse ligger afsondret fra de to andre. Det skal desuden bemærkes, at der er gulvvarme på badeværelset, som har separat bruseniche med unidrain og glasbrusevæg.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Enebærvej 2B, Ellinge Lyng
4560 Vig

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Slotsvej 1A, Charlottenlund

Slotsvej ligger lige overfor hovedindgangen til Bernstorffsparken og den barokke træ alle´, som fører op til ...

Pris
10.250.000
Boligareal
183 m2
Grundareal
1.213 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN7227
Se boligen  
Se boligen
Åbent
hus
7. jun
14:00-14:30
Boligvisning (må ikke redigeres)

Tranevænget 4, 2. TH., Hellerup

Øregårdsparken er Hellerups Central Park. En skulpturpark, en gåturpark, en legepark, hvor modne voksne spiller ...

Pris
9.450.000
Boligareal
175 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN7278
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Fyrmestervej 12, Havnsø, Føllenslev

I den sydlige del af Nekseløbugten ligger autentiske Havnsø Havn. Det har den gjort siden begyndelsen af 1800-tallet. ...

Pris
1.095.000
Boligareal
68 m2
Grundareal
1.201 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN7302
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Lyngtoftevej 9D, Hønsinge Lyng, Vig

Der var engang en skøn, lille kyststrækning midt i Sejerøbugten, men den hurtigt blev så populær, at over 200 ...

Pris
1.695.000
Boligareal
131 m2
Grundareal
1.200 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN7284
Se boligen