fbpx

Skip to Content

+

i

Charlottenlund, Alexandervej

Boligareal
182 m2
Grundareal
857 m2
Kælder
88 m2
Værelser
6
Garage
30 m2
Sagsnr.
IEN6585
F Energimærke

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

Charlottenlund, Alexandervej

Nu udbydes denne funkisvilla på 270 etagemeter, der egner sig ideelt til børnefamilien - såvel i forhold til beliggenheden som funktionaliteten. Med en placering i Charlottenlund lige overfor Charlottenlund Skov vil I bemærke en gennemgående ro, som samtidig giver jer let færden mod dagens gøremål. Ejendommen fordeler sig over tre etager - fra kælder til førstesal. Hvis I påbegynder rundvisningen i stueplan, har I glæde af en optimal indretning, hvor der er plads til fest og samvær samt de fredfyldte hverdagsaftener med familien i centrum. Stuen kan først og fremmest optages af et blødt møblement, og her trænger et rigt lysindfald gennem de sprossede vinduer mod sydvest, hvilke også giver blik over haven. Et karakteristisk sildebensparketgulv i egetræ baner vejen mod alrummet, som hurtigt bliver samlingspunktet med den rustikke Morsø-brændeovn, som sørger for stemningen. Det helt særlige ved rummet er bardisken, som vender mod køkkenet, hvor I let kan anrette med en afkølet drink ved venneparrets ankomst, mens også børnene kan sidde her med lektielæsningen i eftermiddagstimerne. Dobbelte glasdøre leder ud på solterrassen, mens køkkenet i sig selv træder i karaktér med stilrene, grebsfrie elementer og specialfremstillede stålbordplader. Endelig er alfa og omega det betagende lysindfald, som kommer fra hele tre verdenshjørner, hvorfor her vedholdes en behagelig atmosfære. Til at afrunde etagen er et toilet med indgang fra fordelingsgangen, som også fører til førstesalen. Øverst oppe er der i alt fire værelser. Tidligere har ét af værelserne været opdelt i to, og I vil med lethed kunne genetablere det, såfremt I mangler ekstra børneværelser eller et kontor. Til slut venter der et badeværelse med brus. I underetagen er der flere anvendelsesmuligheder både med stor lys stue med 3 dobbelt vinduer, viktualierum eller vinrum for entusiasterne samt vaskekælder, værksted og toilet. Grunden breder sig over 857 m2, og den lukkede have er virkelig et kapitel for sig. Her er plads til hele børnenes fodboldhold samt fødselsdagene med højt humør. Også haveinteresserede kan lade sig charmere af den frodige beplantning, mens de mange små terrasseafsnit altid sikrer en lækrog. Beliggenhedsmæssigt kommer I tæt på skov, strand og Charlottenlund Fort. Maglegårdsskolen, gymnasium og andre børneinstitutioner er kun en kort gåtur væk, og I kommer tilsvarende nemt mod Strandvejen og Jægersborg Alle.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Alexandervej 9
2920 Charlottenlund

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
Åbent
hus
1. mar
15:15-15:45
Boligvisning (må ikke redigeres)

Gotfred Rodes Vej 1, Charlottenlund

Smuk trelænget villa tegnet af Arne Jacobsen med inspiration fra 30´ernes Hamptons country style i USA. Roligt og ...

Pris
15.250.000
Boligareal
213 m2
Grundareal
1.021 m2
Kælderareal
86 m2
Værelser
8
Sagsnr.
IEN6928
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Gammel Strandvej 209A, Espergærde

Langs den nordsjællandske kyst står nogle af de helt store palæer fra begyndelsen af 1900-tallet. Tidernes velhavere ...

Pris
50.000.000
Boligareal
632 m2
Grundareal
5.165 m2
Kælderareal
205 m2
Værelser
18
Sagsnr.
IEN2443
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Stenvangsvej 4, Nørre Asmindrup

MULIGHED FOR FLEKSBOLIGTILLADELSE: Flere anvendelsesmuligheder - flexbolig / uden bopælspligt (ejendommen kan benyttes ...

Pris
3.695.000
Boligareal
240 m2
Grundareal
18.823 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN6731F
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Granbovej 7, Kildekrog, Hornbæk

Her er stille, meget stille, heroppe på den øverste top af Hornbæk. Her ligger sommerhuset Granbo, et meget stort ...

Pris
10.800.000
Boligareal
225 m2
Grundareal
4.031 m2
Sagsnr.
IEN6846
Se boligen