fbpx

Skip to Content

+
  • Plantegning
    Plantegning
  • Plantegning
    Plantegning

i

Utroligt eksklusivt bjælkehus.

Boligareal
170 m2
Grundareal
1.239 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN6693

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

Hornbæk, Hornebakken

Et luksus bjælkehus hvor kvaliteten er i højsædet, overalt er der en finish, som er gennemtænkt til mindste detalje, beliggende i Kildekrog, i hjertet af Hornbæks bedste sommerhusområde. Huset på 133 m2, og gæstehuset på 37 m2 som er bygget i sammen høje kvalitet som hovedhuset, hvilket giver et smukt og harmonisk helhedsindtryk. Det er Trelleborg-huse, som er bygget i 2015, og hovedhuset har ekstra loftshøjde. Med højt til loftet og hvidmalet interiør er her en fantastisk rumfornemmelse. Der er ikke gået på kompromis med sommerhusstemningen, som understreges af stuens fine pejs, som spreder varme og hygge på kølige dage. Hovedhuset har tre soveværelser, to badeværelser samt et disponibelt rum, som i dag anvendes til bryggers. Det disponible rum kan nemt bruges til gæsteværelse, da der er anlagt varme og flotte plankegulve, ligesom i resten af hovedhuset. I gæstehuset har man to værelser og et badeværelse. Køkken, badeværelser og skabsgangen er lækkert indrettet med Unoform. I køkkenet finder man derudover hvidevarer fra Gaggenau, Quooker-armatur. Fra stuen, køkkenalrummet og det ene soveværelse er der udgang til en stor, skøn terrasse, som vender mod syd. Her kan man nyde solen dagen lang, og om aftenen kan man trække ind i den overdækkede del. Græsset på taget af begge husene bidrager til stedets charme og gør, at man bogstavelig talt befinder sig midt i det grønne, hvor et smukt egetræ står og knejser med en høj, slank stamme. Derudover har man en fin beplantning med nåletræer og store rododendronbuske, som skærmer haven helt af til alle sider. Grunden, som er på 1.239 m2, er indrettet af en havearkitekt og har smukke stensætninger og belægninger med chaussesten og pigsten på de to parkeringsområder, hvor der i alt er plads til fire biler. Huset ligger i det bedste sommerhusområde, som er kendetegnet ved en helt særlig fred og ro. Den attraktive beliggenhed betyder, at I blot får en kort gåtur ad stier til Hornbæk Strand, som er en meget indbydende sandstrand, ligesom I kan gå til Hornbæk by og havn, hvor I finder hyggelige spisesteder, caféer og indkøbsmuligheder. Smukke naturoplevelser venter også på hele den skønne kyststrækning og i de nærliggende Ruslands Bakker, som er et storslået naturområde, og hvor man også finder Rudolph Tegners Museum.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Hornebakken 1
3100 Hornbæk

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Rungstedvej 91, Rungsted Kyst

Der stod grosserer og rentier på dørskiltet til de store, markante villaer, som blev bygget på store parceller i ...

Pris
15.600.000
Boligareal
320 m2
Grundareal
1.758 m2
Kælderareal
140 m2
Værelser
10
Sagsnr.
IEN7218
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Birkedalen 12, Rungsted Kyst

Der er mange børnevenlige villaveje i Rungsted. Men de mest børnevenlige villaveje er dem, der er lukket i den ene ...

Pris
4.495.000
Boligareal
110 m2
Grundareal
822 m2
Kælderareal
25 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN7687
Se boligen  
Se boligen
Åbent
hus
27. sep
13:00-13:30
Boligvisning (må ikke redigeres)

Søllerød Park 15, 1. 22., Søllerød, Holte

Lys og udsigt til vandet bliver man aldrig træt af, heller ikke selv om udsigten til vandet er vandet i en sø. Udsigt ...

Pris
3.950.000
Boligareal
91 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN7504
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Holmegårdsvej 11, Charlottenlund

Skøn hvidpudset ejendom med perfekt beliggenhed i Charlottenlund. Ejendommen har hall med adgang til mindre ...

Leje pr. md.
36.000
Depositum
108.000
Forudbetalt leje
108.000
Boligareal
184 m2
Grundareal
767 m2
Kælderareal
102 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN7816L
Se boligen