fbpx

Skip to Content

+

i

Humlebæk, Kystvej

Boligareal
136 m2
Grundareal
1.123 m2
Værelser
7
Garage
19 m2
Sagsnr.
IEN6695
C Energimærke

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

Humlebæk, Kystvej

Hus uden bopælspligt. Det er nemt at blive forelsket i dette fortryllende, klassiske og sortmalede træhus med bred facade, buede vinduer og udsigt til Øresund. Her bliver man mødt med sommerhusstemning fra en svunden tid i fuldendt forening med funktionalitet og moderne, nordisk indretning. Huset, som er klassificeret som bevaringsværdigt, er fra 1917 og fik i 2017 en gennemgående istandsættelse, som bragte det up to date, hvad angår installationer, isolering og indretning. Boligen er på 136 m2, og dens hjerte er det store opholdsrum, som rummer køkkenalrum og stue. Den tosidede pejs er med til at gøre, at det er her, familien samles. Havestuen er isoleret og har indlagt varme, og den er dermed en integreret del af boligen.
Huset ligger tilbagetrukket fra vejen på den 1123 m2 store grund. På den skønne altan kan man trække sig lidt tilbage fra det hele og nyde den storslåede udsigt, og med have både foran og bag ved huset får man det bedste fra alle verdenshjørner. Først på dagen har man solopgangen over Øresund og morgensol i forhaven og på altanen. Senere på dagen har man eftermiddagssol på terrassen bag ved huset og i baghaven, som er afskærmet mod naboerne, så man har en privat oase. I den idylliske have har man en fin beplantning med staudebede og plantekasser til krydderurter. Fra æbletræet og de mange bærbuske kan man høste frugt fra egen have, og man kan nyde hyggelige stunder omkring bålpladsen.Beliggenheden er særdeles attraktiv på Kystvej, som er en stille, privat vej uden gennemkørende trafik, hvor man trygt kan lade børnene lege. Her er under 100 meter til stranden, som næsten kun bliver brugt af vejens beboere. Med alt, hvad man har brug for i hverdagen inden for cykel- og gåafstand, kan man klare sig uden en bil her, hvis huset ikke er ens primære bolig. Humlebæk Center med supermarkeder, specialbutikker og bibliotek ligger under en kilometer væk, og også biograf har man inden for kort afstand. Her er kun en kort gåtur til Louisiana, og man finder også et stort udvalg af gode spisesteder. Humlebæk Station kan nås på ti minutter, og herfra kører Kystbanen med hyppige afgange direkte til København og lufthavnen.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Kystvej 8
3050 Humlebæk

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Christiansholms Tværvej 12, Klampenborg

Der er 2 ledige byggegrunde i Gentofte Kommune, og det er uden for mands minde hvornår der sidst var én i ...

Pris
12.800.000
Grundareal
1.335 m2
Sagsnr.
IEN5423G
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Chr. E. Bartholdys Alle 5, Frederiksværk

I en lysning i skoven, og som næsten nabo til Asserbo Slotsruin og Tisvilde Hegn ligger sommerhuset på Chr. E. ...

Pris
3.000.000
Boligareal
80 m2
Grundareal
2.980 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN7418
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Mellemvangen 1, Rørvig

”Goddaw Lauritz, du har en ledig grund til salg på Mellemvangen i Rørvig. Den vil jeg gerne købe. Hvad koster ...

Pris
1.595.000
Boligareal
83 m2
Grundareal
2.348 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN7376
Se boligen  
Se boligen
Åbent
hus
5. jul
12:00-12:30
Boligvisning (må ikke redigeres)

Kildevej 6, Rungsted Kyst

Rungsted er smukke og eksklusive villaer på kysten. Nogle ligger med alle herlighedsværdier lige ud til vandet, andre ...

Pris
6.795.000
Boligareal
176 m2
Grundareal
1.000 m2
Kælderareal
53 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN6809
Se boligen