fbpx

Skip to Content

+
  • Stueplan
    Stueplan

i

De få skridt til vandt

Boligareal
129 m2
Grundareal
1.408 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN6808

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

Gilleleje, Smidstrup Søvej

I den nordsjællandske natur ligger dette vedligeholdelseslette sommerhus med fantastisk udsigt og få skridt til vandet - og med plads til adskillige gæster. Dette velholdte sommerhus på 129 m2 ligger i det eftertragtede Smidstrup med kun fem kilometer til Gilleleje. Huset ligger på en 1.408 m2 vedligeholdelsesfri naturgrund med kun 200 meter til vandkanten, så I kan tage en dukkert, så snart lysten melder sig. Her er perfekte omgivelser for den vandsportsinteresserede, for stranden har optimale forhold for kajakroning og sejlads, og til huset hører endda en jolle med påhængsmotor, så I kan sætte til søs, så snart I overtager nøglerne. Boligen er omkranset af en imponerende, hævet træterrasse, hvorfra I har udsigt til vandet, og hvor I altid kan finde en solplet. Her er god plads til liggestole, havemøbler og grill. Den afslappende sommerhusatmosfære er allestedsnærværende inde som ude. Samtidig kan I nyde godt af alt i moderne komfort, som for eksempel gulvvarme, et lækkert køkken, sauna, spa og en helt ny varmepumpe, der sørger for, at huset er lunt året rundt. Hertil kommer det generøse lysindfald fra de vidtstrakte vinduespartier, som underbygges af, at der er loft til kip i alle rum. Boligen byder på to badeværelser, to værelser, et master bedroom samt flere hyggelige kroge og en alkove i stuen, så I nemt får plads til overnattende gæster. Husets hjerte er det store opholdsrum, der udgøres af et køkken-alrum i åben forbindelse med en rummelig stue med sofakrog og brændeovn. Her inviteres naturen indenfor gennem det imposante glasparti, der strækker sig fra loft til kip, hvorfra I også har udsigt til vandet. I det U-formede køkken fra HTH kan I nemt være flere om tilberedningen af aftensmaden, og granitbordpladen giver jer en fantastisk arbejdsplads. Maden kan nydes ved spisebordet med havkig eller nemt tages med ud på den overdækkede terrasse. Til huset hører en stor carport og et redskabsskur i samme stil som huset, samt et isoleret skur til sikker opbevaring hele året. I overtager et sommerhus i ét af Danmarks smukkeste områder med indkøbsmuligheder i gåafstand, under et kvarters cykeltur til Gillelejes butikker og restauranter og godt ti minutters kørsel til Rågeleje.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Smidstrup Søvej 5B
3250 Gilleleje

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Rungstedvej 91, Rungsted Kyst

Der stod grosserer og rentier på dørskiltet til de store, markante villaer, som blev bygget på store parceller i ...

Pris
15.600.000
Boligareal
320 m2
Grundareal
1.758 m2
Kælderareal
140 m2
Værelser
10
Sagsnr.
IEN7218
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Birkedalen 12, Rungsted Kyst

Der er mange børnevenlige villaveje i Rungsted. Men de mest børnevenlige villaveje er dem, der er lukket i den ene ...

Pris
4.495.000
Boligareal
110 m2
Grundareal
822 m2
Kælderareal
25 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN7687
Se boligen  
Se boligen
Åbent
hus
27. sep
13:00-13:30
Boligvisning (må ikke redigeres)

Søllerød Park 15, 1. 22., Søllerød, Holte

Lys og udsigt til vandet bliver man aldrig træt af, heller ikke selv om udsigten til vandet er vandet i en sø. Udsigt ...

Pris
3.950.000
Boligareal
91 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN7504
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Holmegårdsvej 11, Charlottenlund

Skøn hvidpudset ejendom med perfekt beliggenhed i Charlottenlund. Ejendommen har hall med adgang til mindre ...

Leje pr. md.
36.000
Depositum
108.000
Forudbetalt leje
108.000
Boligareal
184 m2
Grundareal
767 m2
Kælderareal
102 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN7816L
Se boligen