fbpx

Skip to Content

+
  • Plantegning
    Plantegning

i

Virum, Birkholmsvej

Boligareal
157 m2
Grundareal
1.339 m2
Kælder
90 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN6814
D Energimærke

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

Virum, Birkholmsvej

Charmerende og velholdt palævilla på hele 247 etagemeter. Direkte til Geelskov med egen låge og den skønneste terrasse. Beliggende på en rolig og fredelig vej i grønne omgivelser. Et hus med varme og sjæl i den helt rigtige stil og med en særdeles velgennemtænkt indretning. Villaen ligger i Rudersdal Kommune og er distriktsmæssigt tilhørende Dronninggårdskolen - én af Danmarks allerbedste skoler. Man er tæt på Holte Midtpunkt med masser af gode indkøbsmuligheder og det er nemt at komme til København - herfra er der under 20 minutter til Rådhuspladsen. Virkelig god indretning med masser af plads til den store familie. Stuetagen byder på en lys og indbydende entré, nyere HTH køkken med Miele hårde hvidevarer, samt stor og lys spisestue med højt til det imponerende bjælkeloft og i direkte forbindelse til den vestvendte terrasse, majestætisk hævet over haven og med uhindret udsigt til skoven. Her er man ugenert og i pagt med naturen. På terrassen er der plads til både havebord og loungemøbler, hvor familien kan hygge sammen. Stuen er indrettet med elegant stuk, samt stemningsfuld Rais brændeovn og daybed hjørne, hvor der kan slappes af med en god bog. På 1. salen er der hele 4 gode værelser samt bad og toilet. Fra husets master bedroom med indbyggede 3-BO skabe er der udgang til en stor østvendt terrasse med formidabel udsigt over kvarterets andre smukke villaer og grønne omgivelser. Her kan brunchen indtages i høj sol. Terrassen er omkranset af samme romantiske værn, som også leder op til husets hovedindgang. Fra 1. salen er der adgang til husets 2. sal, der enten kan anvendes til opbevaring eller gøres endnu mere beboelig, evt. som ekstra fjernsynsstue. I haven finder I en skøn pavillon/orangeri, hvor foråret begynder tidligt og efteråret kan forlænges. Her kan man nyde de smukke omgivelser i ro og fred. Haven er stor, men alligevel nem at holde grundet den flotte stensætning og valget af buske og træer. Der er desuden et stort anneks til haveredskaber etc. samt overdækket carport med plads til to biler. Den højtbeliggende kælder er i beboelseskvalitet og overalt er der smukt udsyn til haven. Her finder man to gode værelser, stort vaskerum med nyere køkken, vinkælder samt ekstra toilet og bad til overnattende gæster. Villaen byder generelt på et væld af fine detaljer og gode løsninger. I stueetagen er de originale vinduer fra 1917 nænsomt restaureret. På 1. salen og i kælderen er der skiftet til energivenlige 3-lags termovinduer. I hele stueetagen er der brede Dinesen plankegulve og et skønt lysindfald med udsigt til skoven. Dette skønne hus kan nu blive Jeres hjem.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Birkholmsvej 21
2830 Virum

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Christiansholms Tværvej 12, Klampenborg

Der er 2 ledige byggegrunde i Gentofte Kommune, og det er uden for mands minde hvornår der sidst var én i ...

Pris
12.800.000
Grundareal
1.335 m2
Sagsnr.
IEN5423G
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Chr. E. Bartholdys Alle 5, Frederiksværk

I en lysning i skoven, og som næsten nabo til Asserbo Slotsruin og Tisvilde Hegn ligger sommerhuset på Chr. E. ...

Pris
3.000.000
Boligareal
80 m2
Grundareal
2.980 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN7418
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Mellemvangen 1, Rørvig

”Goddaw Lauritz, du har en ledig grund til salg på Mellemvangen i Rørvig. Den vil jeg gerne købe. Hvad koster ...

Pris
1.595.000
Boligareal
83 m2
Grundareal
2.348 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN7376
Se boligen  
Se boligen
Åbent
hus
5. jul
12:00-12:30
Boligvisning (må ikke redigeres)

Kildevej 6, Rungsted Kyst

Rungsted er smukke og eksklusive villaer på kysten. Nogle ligger med alle herlighedsværdier lige ud til vandet, andre ...

Pris
6.795.000
Boligareal
176 m2
Grundareal
1.000 m2
Kælderareal
53 m2
Værelser
7
Sagsnr.
IEN6809
Se boligen