fbpx

Skip to Content

+

i

København SV, Willy Brandts Vej

Pris
7.250.000
Ejerudgift
4.431
Boligareal
117 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN6823
A2015 Energimærke

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

København SV, Willy Brandts Vej

Ved Engholmene ud til Københavns Kanal ligger denne fremragende penthouselejlighed, hvor I bydes på blandt andet en sublim beliggenhed tæt på alt, hvad I har brug for og byens enorme potentiale. Udsigten er eminent, og lige uden for døren breder det charmerende, maritime miljø af småkanaler og hyggelige promenader. Boligen råder over en skøn tagterrasse, og inden døre venter jer en fortrinlig planløsning i form af to værelser og et markant opholdsrum. Velkommen til Willy Brandts Vej 19! Boligens 117 kvadratmeter er godt tilrettelagt, således I får mest mulig ud af pladsen. Centralt i jeres kommende hjem finder I et skønt opholdsrum, der tjener som både køkken og stue i et. Køkkenets stilrene æstetik korresponderer flot med lejlighedens øvrige udtryk. Fronterne er enkle, og bordpladerne er udført i hvid komposit. Stuerummet modtager et gavmildt lysindfald fra de store glaspartier i begge ender af rummet, og da loftshøjden er god, fremmanes en forrygende luftig atmosfære. På gulvet ses egeparketplank. Boligarealet afrundes af to pæne værelser samt et badeværelse, der er udstyret med henholdsvis vaskefaciliteter, nydeligt inventar og en bruseniche med regnbruser. En del af opholdsrummets særegne udtryk afstedkommes endvidere af den elegante trappe, der fører til jeres private tagterrasse, hvorfra I kan lade jer begejstre over den fornemme udsigt over byen. Terrassen er en sand fornøjelse, hvad enten I har tændt grillen en lun sommeraften eller har sendt champagnepropperne til himmels et minut i tolv en nytårsaften. Lejligheden er placeret på fjerde sal i en flot ejendom fra 2018, der præsenterer sig med en gennemført æstetik. Lokalområdet er under udvikling, og inden for en overskuelig tidshorisont, vil området være tilsået med cafeer, restauranter og dagligvareforretninger. Tilsvarende anlægges en lystbådehavn, og en daginstitution åbnes i en af de nærliggende ejendomme. Allerede nu har I dog det, I har brug for i hverdagen, ganske tæt på. Inden for en radius af omtrent halvanden kilometer kan I følgelig tilgå skole, pasningstilbud og indkøb, ligesom det er nemt at opnå forbindelse til S-togsnettet. I bil er det nemt at komme nærmere centrum, ligesom beliggenheden er fordelagtig, hvis I skal sydpå. Det er tillige værd at bide mærke i, at distancen til Amager Fælled er yderst overskuelig, hvis I følger gangbroen over havnen. Alt i alt en beliggenhed, som giver et fornemt potentiale for at tage del i de mange faciliteter, der findes i hovedstaden.

Teamet

Kontaktperson

Marco Jønsson / marco@eltoftnielsen.dk
Ejendomsmægler, MDE
+45 31 14 79 05

Marco Jønsson, Ejendomsmægler, MDE
Bestil fremvisning

Sagsbehandler

Nanna Frederikke Juhl / nanna@eltoftnielsen.dk
Trainee, SoMe ansvarlig
+45 70 70 12 43

Nanna Frederikke Juhl , Trainee, SoMe ansvarlig
Send email

Dokumenter

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Willy Brandts Vej 19, 4. TV.
2450 København SV

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
Åbent
hus
1. mar
15:15-15:45
Boligvisning (må ikke redigeres)

Gotfred Rodes Vej 1, Charlottenlund

Smuk trelænget villa tegnet af Arne Jacobsen med inspiration fra 30´ernes Hamptons country style i USA. Roligt og ...

Pris
15.250.000
Boligareal
213 m2
Grundareal
1.021 m2
Kælderareal
86 m2
Værelser
8
Sagsnr.
IEN6928
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Gammel Strandvej 209A, Espergærde

Langs den nordsjællandske kyst står nogle af de helt store palæer fra begyndelsen af 1900-tallet. Tidernes velhavere ...

Pris
50.000.000
Boligareal
632 m2
Grundareal
5.165 m2
Kælderareal
205 m2
Værelser
18
Sagsnr.
IEN2443
Se boligen  
Se boligen
Boligvisning (må ikke redigeres)

Stenvangsvej 4, Nørre Asmindrup

MULIGHED FOR FLEKSBOLIGTILLADELSE: Flere anvendelsesmuligheder - flexbolig / uden bopælspligt (ejendommen kan benyttes ...

Pris
3.695.000
Boligareal
240 m2
Grundareal
18.823 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN6731F
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Granbovej 7, Kildekrog, Hornbæk

Her er stille, meget stille, heroppe på den øverste top af Hornbæk. Her ligger sommerhuset Granbo, et meget stort ...

Pris
10.800.000
Boligareal
225 m2
Grundareal
4.031 m2
Sagsnr.
IEN6846
Se boligen