fbpx

Skip to Content

+
  • Andet
    Andet

i

Eksklusiv bolig i to fænomenale plan

Boligareal
207 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN6955
A2015 Energimærke

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

København K, Strandgade

På det maleriske og svært charmerende Christianshavn har nogle af landets førende tegnestuer i 2014 skabt en helt særlig havnebygning som en nyfortolkning af de gamle pakhushuse og fået den til at passe perfekt ind i det maritime miljø. Med den allerbedste beliggenhed og helt på toppen, udbydes en bolig i to fænomenale plan, hvor man har et udsyn over havnen og byen, som fortidens vagter og bybeskyttere næppe havde forestillet sig muligt. Overblikket og udsynet herfra er ganske enkelt superbt. Og det er uanset, om man ønsker at betragte bevægelserne på vandet, bylivet nedenfor på gaden og kajen eller solnedgangen over byens tage, spir og kupler. Fra de store vinduespartier og altanen kan man se alt og så langt øjet rækker. Vel at mærke uden at der er indsyn til boligen fra de øvrige huse. Det er også bemærkelsesværdigt ved denne helt særligt dejlige bolig. Boligarealet er på 207 m2, og det fordeler sig over to plan på bygningens fjerde og femte etage. Øverst ligger master-afdelingen med to franske altaner, soveværelse, walk-in og badeværelse med to håndvaske og badekar. Ellers kan man se frem til to værelser med fransk altan og massevis af skabe, et badeværelse og et eventyrligt opholdsrum med over fem meter til loftet, udgang til altan med vue over havnen og masser af indretningsmuligheder. Der er gulvvarme under Dinesen-plankerne, og lofterne indeholder akustikstyring, så også indemiljøet er helt i top. Ejendommen har naturligvis elevator. Der hører en parkeringsplads til lejligheden. Og der står kajakklub på ejerforeningens aktivitetsudbud. Desuden findes der mulighed for at leje en bådplads ved ejendommens fod. Man har således alle muligheder for at dyrke det maritime og vandmiljøet, enten som observatør på afstand eller ved at bevæge sig ud i elementerne. Både i ejendommen og i de nærliggende gader finder man nogle af landets bedste gourmetsteder, ligesom det er en æstetisk oplevelsesrejse at gå tur i Strandgade og se på de historiske og smukt restaurerede bygninger eller bare fornemme den særlige stemning, der lever i denne gamle bydel, hvor der er sket så meget gennem historien. Og hvor livet stadig leves fuldt ud.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Strandgade 87D, 4.
1401 København K

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Strandvejen 419, ST. TH., Klampenborg

Der skete for alvor noget med Danmark på verdenskortet, da Arne Jacobsen slog sig ned på kysten øst for ...

Pris
4.195.000
Boligareal
61 m2
Værelser
1
Sagsnr.
IEN8828
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Fyrrevang 10, Vig

Midt i smørhullet i Geopark Odsherred med skov og vand på begge sider ligger Vig bare 10 minutter fra Lammefjorden. ...

Pris
2.295.000
Boligareal
93 m2
Grundareal
1.465 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN8582
Se boligen  
Se boligen
Åbent
hus
18. apr
12:00-12:30
Boligvisning (må ikke redigeres)

Fortunvej 64, Charlottenlund

Pudsigt vejnavn, Fortunvej. Men det passer godt til de mennesker, der bor her. Vejen har fået sit navn efter lykkens ...

Pris
16.995.000
Boligareal
266 m2
Grundareal
1.066 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN9190
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Silkegade 19, 3., København K

Silkegade, lillebitte er den som én af byens ældste gader. Silkekompagniet lagde navn til gaden i 1600-tallet, da ...

Pris
35.000.000
Boligareal
291 m2
Værelser
6
Sagsnr.
IEN9067
Se boligen