fbpx

Skip to Content

+
  • Plantegning
    Plantegning

i

126 m2 med stor terrasse og sublim beliggenhed

Boligareal
126 m2
Værelser
4
Sagsnr.
IEN7186
C Energimærke

Særlige oplysninger om finansiering.
Tjek boliglån her

Frederiksberg C, Platanvej

På én af byens bedste lokationer får I nu alletiders chance for at overtage nøglerne og blive de nye, lykkelige ejere af denne store lejlighed på 126 kvadratmeter, der foruden den gode størrelse byder på et væld af muligheder. Kort og godt er kombinationen af tagterrassen, udsigten og beliggenheden i særklasse og hører til blandt noget af det mest eftertragtede, der fås i København. I bosætter jer med udsigt og placering lige ud til Frederiksberg Allé, hvilket er yderst attraktivt takket være nærheden til alt det bedste, som byen har at byde på. Den nye metrostation ligger lige uden for hoveddøren, og til fods eller på cykel når I hurtigt de pragtfulde omgivelser i Frederiksberg Have. Også hverdagens fornødenheder såsom skoler, daginstitutioner og indkøbssteder er lige inden for rækkevidde, hvilket ligeledes gælder storbyens pulserende liv med kulturtilbud, shopping, caféer og restauranter. Ejendommen har masser af vinduer mod Platanvej, som lader sollyset strømme uhindret ind i den indbydende bolig. Jeres kommende hjem ligger øverst i bygningen, uden naboer på samme etage, og så er der elevator direkte op til femte sal, hvilket gør stedet perfekt til alle segmenter. Inden døre er der god plads, og den veldisponerede planløsning råder over to indretningsvenlige værelser, der kan benyttes alt efter jeres ønsker og behov. Dertil kommer et badeværelse med bruseniche, og her kan I ligeledes installere praktiske vaskefaciliteter. Som en bonus er der et ekstra toilet. Boligens hjerte er det åbne opholdsmiljø med flere sammenhængende stuer og adgang til det funktionelle køkken. Middage til hverdag og festlige begivenheder tilberedes her og bringes ind i spisesektionen, der snildt kan arrangeres i stuen. Brændeovnen luner på kølige dage og hjælper til, at denne del af stuen danner den perfekte ramme om hyggelige stunder. Det helt store trumfkort må siges at være den formidable tagterrasse, som befinder sig på bagsiden af ejendommen. Den er solrigt orienteret mod sydvest, så de varmende stråler kan nydes hele dagen igennem, mens der også kan søges skygge under overdækningen eller markisen. Terrassen rummer sagtens havemøbler og grill, og den kan gøres endnu mere pragtfuld med et loungesæt samt dekorative krukker med farverige blomster, så I skaber jeres egen oase midt i storbyen.

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Beliggenhed

Platanvej 2, 5.
1810 Frederiksberg C

Bolig / Nyeste boliger

Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Offenbachsvej 19, 2. tv., København SV

Komponisten og cellisten Jacques Offenbach kunne slet ikke vide, at han ville få en vej opkaldt efter sig i ...

Pris
2.100.000
Boligareal
46 m2
Værelser
2
Sagsnr.
IEN7753
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Rungstedvej 91, Rungsted Kyst

Der stod grosserer og rentier på dørskiltet til de store, markante villaer, som blev bygget på store parceller i ...

Pris
15.600.000
Boligareal
320 m2
Grundareal
1.758 m2
Kælderareal
140 m2
Værelser
10
Sagsnr.
IEN7218
Se boligen  
Se boligen
NYHED Boligvisning (må ikke redigeres)

Birkedalen 12, Rungsted Kyst

Der er mange børnevenlige villaveje i Rungsted. Men de mest børnevenlige villaveje er dem, der er lukket i den ene ...

Pris
4.495.000
Boligareal
110 m2
Grundareal
822 m2
Kælderareal
25 m2
Værelser
5
Sagsnr.
IEN7687
Se boligen  
Se boligen
Åbent
hus
27. sep
13:00-13:30
Boligvisning (må ikke redigeres)

Søllerød Park 15, 1. 22., Søllerød, Holte

Lys og udsigt til vandet bliver man aldrig træt af, heller ikke selv om udsigten til vandet er vandet i en sø. Udsigt ...

Pris
3.950.000
Boligareal
91 m2
Værelser
3
Sagsnr.
IEN7504
Se boligen