fbpx

Skip to Content

Ivan Eltoft Nielsen / Nordsjælland

Ivan Eltoft Nielsen Nordsjælland

Nordsjælland

Forankret i diskretion og integritet, har IVAN ELTOFT NIELSEN siden etableringen i 2008 opbygget ét af de største netværk inden for salg af boliger. Og helt naturligt er netværket udbygget til også at udnytte synergien til udlejning og salg af sommerhuse i Danmark.

Lokalt kendskab er naturligvis vigtigt. Og det rigtige netværk vil altid være alt. Med filialer i København, Nord for København, i Odsherred og på Nordkysten, bygger vi effektiv forbindelse for boligkøbere, fordi attraktive boligkøbere i vores netværk enten flytter til byen, køber studiebolig til børnene, sommerhus på landet eller forkæler familien med en bolig nord for København. 

 

Adresse
Dyrehavevej 4
2930 Klampenborg

Telefon: 70 70 20 05

Åbningstider
Man-tors  9-17
Fre 9-16
Søn 10-15


 

 

 

 

 

 

Ivan Eltoft Nielsen / Medarbejdere Nordsjælland

Ivan Eltoft Nielsen Nordsjælland

Ivan Eltoft Nielsen

Ansvarlig indehaver, Ejendomsmægler & valuar, MDE
Ejendomsmægler og brobygger med mere end 30 års erfaring i ejendomsmæglerbranchen. Har bl.a. arbejdet i EDC, Nybolig og fra 1998-2008 som medindehaver af home Charlottenlund med speciale i salg af eksklusive ejendomme. Etablerede IVAN ELTOFT NIELSEN i Klampenborg 2008 og efterfølgende filialer i København, Odsherred og senest i Hornbæk.

Email: ivan@eltoftnielsen.dk
Direkte: 70 70 20 05

Ivan Eltoft Nielsen Nordsjælland

Christina Linnet

Salgschef, cand. merc.
25 års erfaring med salg og vurdering af ejendomme. Startede karrieren i 1993 hos home i Lyngby. Christina har tidligere været salgschef for en ejendomsmæglerkæde på Frederiksberg og Charlottenlund. Har boet i Gentofte Kommune de sidste 25 år og har stort kendskab til området nord for København.

Email: linnet@eltoftnielsen.dk
Direkte: 24 24 74 55

Ivan Eltoft Nielsen Nordsjælland

Gøran Hejlesen

Ejendomsmægler, MDE
Gøran har arbejdet som ejendomsmægler i Nordsjælland siden 2006. Han har været filialchef hos både home og LokalBolig - senest i Gentofte Kommune, hvor Gøran bor i dag. Gørans kone arbejder i Hellerup, og hans to børn går i skole på Skovgårdsskolen i Charlottenlund. Han har derfor et stort kendskab til hele Nordsjælland og i særdeleshed Gentofte Kommune.

Email: hejlesen@eltoftnielsen.dk
Direkte: 24 91 50 58

Ivan Eltoft Nielsen Nordsjælland

Axel Castenschiold

Agrarøkonom, HD (f)
Speciale i godser og lystejendomme. Tidligere ejendomsmægler hos Bruun Rasmussen Estates. Driver privat godserne Pandebjerg og Ny Kirstineberg på Falster. Bestyrelsesformand for Mille Foods A/S og direktør for fodboldklubben Nykøbing FC.

Email: axel@eltoftnielsen.dk
Direkte: 70 70 20 05
Mobil: 20 40 47 47

Ivan Eltoft Nielsen Nordsjælland

Nicolai Varberg Larsen

Trainee, Finansøkonom
Uddannet finansøkonom med speciale indenfor ejendomshandel. Er under uddannelse som ejendomsmægler sideløbende med et 2-årigt traineeforløb. Nicolai har endvidere erfaring fra tidligere ejendomsmæglerkæde.

Email: nicolai@eltoftnielsen.dk
Direkte: 70 70 20 05

Ivan Eltoft Nielsen / København & Frederiksberg

Ivan Eltoft Nielsen København & Frederiksberg

København & Frederiksberg

Vores forretning bygger på et seriøst og forankret forretningskoncept, hvor der lyttes aktivt til hver enkel kundes særlige behov. Grundet øget efterspørgsel efter vores koncept i København og på Frederiksberg, valgte vi i 2016 at åbne kontoret i København, placeret for enden af søerne. Herfra tilbyder vi salg og udlejning af boliger, der ikke kun prissættes ud fra en særlig placering, men også ud fra boligens særlige karakterer.

Åbningstider
Man-tors 9-17
Fre 9-16
Søn 10-15

 

 

Adresse
Østerbrogade 21
2100 Østerbro

Telefon: 70 70 12 43

Ivan Eltoft Nielsen / Medarbejdere København & Frederiksberg

Ivan Eltoft Nielsen København & Frederiksberg

Joachim Kiilerich Selnæs

Filialchef København & Frederiksberg, Ejendomsmægler, MDE
Joachim er opvokset i Annisse i Nordsjælland, men har haft hans daglige gang i både Dragør og København i mange år. Har de seneste 11 år været bosat i København. Joachim er uddannet finansøkonom og har en bachelor i handel og markedsføring. Han er oplært i Nybolig og sidder som filialchef hos IVAN ELTOFT NIELSEN.

Email: joachim@eltoftnielsen.dk
Direkte: 40 96 04 08

Ivan Eltoft Nielsen København & Frederiksberg

Marco Jønsson

Ejendomsmægler, MDE
Uddannet ejendomsmægler og har tidligere beskæftiget sig med salg og vurdering hos home i København. Stor erfaring med salg af boliger i København. Marco er opvokset på Vestsjælland, har haft sin gang de seneste år i København og bor pt. på Østerbro.

Email: marco@eltoftnielsen.dk
Direkte: 31 14 79 05

Ivan Eltoft Nielsen København & Frederiksberg

Nanna Frederikke Juhl

Trainee, SOME ansvarlig
Har været ansat hos IVAN ELTOFT NIELSEN som studentermedhjælper og som praktikant. Er nu i gang med at færdiggøre sin uddannelse som ejendomsmægler og arbejder imens som trainee. Derudover har Nanna med sit store kendskab til SOME også ansvaret for branding i samarbejde med firmaets COO og marketingafdeling. Nanna bor i København og har stort kendskab til byen.

Email: nanna@eltoftnielsen.dk
Direkte: 70 70 12 43

Ivan Eltoft Nielsen / Odsherred

Ivan Eltoft Nielsen Odsherred

Odsherred

Kun en lille time fra København ligger ét af de mest naturskønne områder i Danmark. Derfor er det ikke tilfældigt, at der her i Odsherred ligger nogle af de mest vidunderlige sommerhuse i Danmark.
 
Som en kontrast til lejligheden, bylivet, cafeerne og civilisationen, er det især københavnere, som vælger at købe sommerhus i Odsherred. Ejendomsmægler Ivan Eltoft Nielsen er selv vokset op i Asnæs og har en hjemstavnskærlighed til Odsherred. Det var derfor helt naturligt at bygge bro mellem København og Odsherred. 
 
I Odsherred er der fred og ro, men her er ikke kulturløst. Her finder du de bedste grøntsager, kartofler og gulerødder, de hyggeligste gårdbutikker, danske kunstnere og masser af historie. Og det bakkede og dramatiske landskab er geologiske visitkort, som istiden skabte og efterlod for 15.000 år siden.

Hovedkontoret på Dyrehavevej 4 i Klampenborg supporterer alle vores filialer med sagsbehandling, markedsføring, økonomi og daglig drift.
Udlejning’ har også deres hverdag på hovedkontoret.

 

Adresse
Storegade 22
4550 Asnæs

Telefon: 70 20 21 05

Åbningstider
Man-fre 9-17
Lørdag 10-14
Søndag 10-14

 

 

 

 

Ivan Eltoft Nielsen / Medarbejdere Odsherred

Ivan Eltoft Nielsen Odsherred

Mathias Norman Knudsen

Partner/filialchef Odsherred, Ejendomsmægler MDE
Filialchef med akademiuddannelse i finansiel rådgivning. Tidligere udlært og arbejdet som ejendomsmægler med salg og vurdering af sommerhuse hos Danbolig i Asnæs. Opvokset i Asnæs med stort lokalkendskab til Odsherred og Holbæk-området

Email: mathias@eltoftnielsen.dk
Direkte: 25 74 22 02

Ivan Eltoft Nielsen Odsherred

Jesper Bregnegaard Andersen

Ejendomsmægler MDE, Cand. Merc. EMF
Uddannet Cand.Merc.EMF fra Copenhagen Business School. Har baggrund i finanssektoren og senest arbejdet som ekstern konsulent i private virksomheder og offentlige instanser. Jesper er født og opvokset i Asnæs, og har derfor et stort lokalkendskab til Odsherred.

Email: jesper@eltoftnielsen.dk
Direkte: 41 10 09 93

Ivan Eltoft Nielsen Odsherred

Katja Sørensen

Trainee
Har en gymnasial uddannelse (STX). Læser til ejendomsmægler sideløbende med et 2-årigt traineeforløb hos IVAN ELTOFT NIELSEN. Har endvidere erfaring fra servicebranchen. Er født, opvokset og bor i Odsherred, derved stort lokalkendskab til området.

Email: katja@eltoftnielsen.dk
Direkte: 70 20 21 05

Ivan Eltoft Nielsen Odsherred

Frederik Ruhr Jensen

Trainee
Har en gymnasial uddannelse (STX). Læser til ejendomsmægler sideløbende med et 2-årigt traineeforløb hos IVAN ELTOFT NIELSEN. Har tidligere studeret i USA og har endvidere erfaring fra servicebranchen. Frederik er født og opvokset i Asnæs med stort kendskab til Odsherred og Holbæk-området.

Email: frederik@eltoftnielsen.dk
Direkte: 70 20 21 05

Ivan Eltoft Nielsen / Nordkysten

Ivan Eltoft Nielsen Nordkysten

Nordkysten

Vi er ejendomsmæglere, og vi er brobyggere. Vi sælger eksklusive boliger i København og Nordsjælland, og vi bygger broer mellem de byer, hvor vores kunder gerne vil bo. Mange vil gerne have sommerhus på Nordkysten, derfor har vi afdelinger i Asnæs og her i Hornbæk. Fra Helsingør og helt ud til spidsen af Sjællands Odde dækker vi hele Nordkysten med de smukkeste badestrande i Danmark. 

Hornbæk er en af de mest populære badebyer på Sjælland. Med sine små 4.000 indbyggere er det en by, som også lever om vinteren. Byen forener kulturturister, københavnere, børnefamilier og sejlere. Naturen er mageløs, og som et af de få steder i Danmark er det her på Nordkysten, at Jorden hver aften drejer Solen ned i havet. 

 

Adresse
Nordre Strandvej 338
3100 Hornbæk

Telefon: 49 19 31 00

Åbningstider 
Man-tors 9-17
Fredag 9-16
Søndag 10-15

 

Ivan Eltoft Nielsen / Medarbejdere Nordkysten

Ivan Eltoft Nielsen Nordkysten

Lars Lyngholm Eriksen

Filialchef Nordkysten, Ejendomsmægler, MDE
Lars er uddannet ejendomsmægler og har baggrund i finanssektoren med speciale i boligrådgivning. Lars har endvidere mere end 20 års erfaring med salg og vurdering af ejendomme i Nordsjælland.

Email: lars@eltoftnielsen.dk
Direkte: 60 40 72 92

Ivan Eltoft Nielsen Nordkysten

Mathias Nilsson

Salgstrainee, Finansbachelor
Mathias er uddannet finansbachelor med speciale indenfor ejendomshandel og gennemgår et 2-årigt traineeforløb hos IVAN ELTOFT NIELSEN. Mathias er opvokset på Nordkysten i byerne Hellebæk og Ålsgårde og har derigennem fået et stærkt lokalkendskab til kystens områder. Han er i dag bosiddende i Espergærde.

Email: nilsson@eltoftnielsen.dk
Direkte: 25 14 79 95

Ivan Eltoft Nielsen Nordkysten

Louise Saabye

Salgstrainee, Finansbachelor
Uddannet finansbachelor med speciale indenfor ejendomshandel. Er i gang med at færdiggøre ejendomsmægleruddannelsen. Tidligere erfaring fra anden ejendomsmæglerkæde.

Email: louise@eltoftnielsen.dk
Direkte: 70 70 12 43

Ivan Eltoft Nielsen / Udlejning

Ivan Eltoft Nielsen Udlejning

Udlejning

Udstationering, egne agendaer og personlige årsager får flere af vores kunder til at leje eller udleje deres bolig. Der gælder særlige regler for udlejning, og udlejning er derfor en specifik kompetence. Vi tilbyder professionel udlejning af din bolig i de mest eftertragtede områder på tværs af vores filialer. Med vores ekspertise får du en individuel løsning. Vores netværk er stort, og vi samarbejder aktivt med agenter, som søger lejeboliger for virksomheder, hvis medarbejdere er i Danmark for en længere eller kortere periode. Kontakt os for en uforpligtende samtale og gratis vurdering af din lejlighed eller villa.

 

Adresse
Dyrehavevej 4
2930 Klampenborg

Telefon: 70 70 20 79

Åbningstider
Man-tors  9-17
Fre 9-16

 

Ivan Eltoft Nielsen / Medarbejdere Udlejning

Ivan Eltoft Nielsen Udlejning

Annette Ersted

Udlejningschef
Akademiuddannelse i Ledelse fra Copenhagen Business Academy. Tidligere konsulent for en større boligudlejer med vurdering, kommission og udlejning af private boliger.

Email: annette@eltoftnielsen.dk
Direkte: 20 83 83 18

Ivan Eltoft Nielsen Udlejning

Feodora Viscovich

Ejendomsmægler, MDE
Tidligere uddannet i Hotel Management fra Oxford, England og arbejdede derefter i London i flere år inden for Hotel og Events. Bosiddende i Charlottenlund og har stort lokalkendskab til området nord for Købehavn.

Email: feo@eltoftnielsen.dk
Direkte: 20 91 58 79

Ivan Eltoft Nielsen / Hovedkontoret

Ivan Eltoft Nielsen Hovedkontoret

Hovedkontoret

Hovedkontoret i Klampenborg supporterer alle vores forretninger med sagsbehandling, markedsføring, økonomi og dagligdrift.
’Udlejning’ har også deres hverdag på hovedkontoret.

Vurdering og salg foregår gennem vores filialer i Klampenborg, på Østerbro, i Asnæs og Hornbæk

 

Adresse
Dyrehavevej 2
2930 Klampenborg

Telefon: 88 44 10 20

Åbningstider
Man-tors  9-17
Fre 9-16

Ivan Eltoft Nielsen / Medarbejdere Hovedkontoret

Ivan Eltoft Nielsen Hovedkontoret

Christian Byskov

COO, Ejendomsmægler, MDE
Optimering af koncept, markedsføring, drift, salg og kommissioneringsredskaber. Ansvar for salg og vurdering af projektsalg og -investeringsejendomme. 3. generations ejendomsmægler. Tidligere filialchef i større ejendomsmæglerkæde. 4 år i eget asset management/development virksomhed. Senest etableret og udviklet virksomhed, som drev et 100% online boligunivers.

Email: byskov@eltoftnielsen.dk
Direkte: 20 54 29 29

Ivan Eltoft Nielsen Hovedkontoret

Christina Larsen

Administrationschef & sagsbehandler, Ejendomsmægler & valuar, MDE
Uddannet ejendomsmægler & valuar med 28 års erfaring som administrativ medarbejder. Arbejder som administrationschef og sagsbehandler hos IVAN ELTOFT NIELSEN.

Email: larsen@eltoftnielsen.dk
Direkte: 88 44 10 20

Ivan Eltoft Nielsen Hovedkontoret

Annette Højberg

Sagsbehandler, Ejendomsmægler, MDE
Mange års erfaring som sagsbehandler indenfor køb og salg af bolig- og erhvervsejendomme. Annette har bl.a. tidligere været ansat hos home Erhverv i København og har endvidere fungeret som køberrådgiver hos advokat i forbindelse med køb af boliger, projektlejligheder samt nybyggeri.

Email: hoejberg@eltoftnielsen.dk
Direkte: 88 44 10 20

Ivan Eltoft Nielsen Hovedkontoret

Michala Skalshøi

Trainee, Finansbachelor
Uddannet professionsbachelor i finans med speciale indenfor ejendomshandel. Michala har endvidere tidligere erfaring fra Ejendomsmæglerfirmaet Lilienhoff og er nu ved at uddanne sig til ejendomsmægler sideløbende med et traineeforløb hos IVAN ELTOFT NIELSEN.

Email: michala@eltoftnielsen.dk
Direkte: 88 44 10 20

Ivan Eltoft Nielsen Hovedkontoret

Morten Poulsen

Marketing/Art Director
Ansvar for grafisk produktion hos IVAN ELTOFT NIELSEN. Grafisk uddannet med 12 års erfaring som selvstændig. Designer og udvikler magasinet ’Superior’ og al markedsføringsmateriale for alle filialer.

Email: morten@eltoftnielsen.dk
Direkte: 88 44 10 20