fbpx

Skip to Content

Indsigt

Indsigt

Ind imellem kan man undre sig over, at der i et lille land som vores findes så mange smukke og mageløse boliger. Med over 7.000 kilometer kystlinje i Danmark ligger en del af dem selvfølgelig med udsigt over vandet. men smukke og mageløse boliger er ikke kun et spørgsmål om strand og vand, for arkitektur, håndværk, detaljer og kvalitet fortæller intet om beliggenhed, men om sjæl og den daglige glæde, det er at bo mageløst.

Vi har hos IVAN ELTOFT NIELSEN løftet attraktive boliger og liebhaveri op på et nyt niveau, og vi er ikke et led i en ejendomsmæglerkæde med selvstændige agendaer. Vi har én ejer med én agenda i vores forretninger i København, Nordsjælland, Nordkysten og Odsherred. Den agenda er meget ensidig: at finde den rigtige køber til din bolig.

IVAN ELTOFT NIELSEN er køb, salg, udlejning, diskretion og netværk, mageløse boliger skal omfavnes. Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Med venlig hilsen
IVAN ELTOFT NIELSEN

Ivan Eltoft Nielsen / Bestil vurdering

Går du i salgstanker?

Vi tilbyder en salgsvurdering af din ejendom. Om det er lejligheden i byen, villaen i Nordsjælland eller sommerhuset i Odsherred og på Nordkysten, så har vi dygtige mæglere til at hjælpe med at sætte den rigtige pris på netop din ejendom.

Bestil en salgsvurdering her og nu på hjemmesiden. Det er uforpligtende og gratis.

Vi har over 112.000 besøgende på vores hjemmeside hver måned.

Bestil vurdering

Ivan Eltoft Nielsen / Køberkartotek

Tilmeld

Vær den første, som får tilbudt drømmeboligen – tilmeld dig vores køberkartotek

– Få op til én uges forspring, før boligen sættes til salg
– Få adgang til boliger, som ikke officielt sættes til salg

Opret ny profil

Af mange forskellige årsager ønsker nogle boligejere at være diskrete. Det gælder både sælgere og købere. Derfor er det ikke alle boliger, som officielt sættes til salg med præsentation i avisen eller her på eltoftnielsen.dk.

Med vores køberkartotek får du som den første præsenteret din drømmebolig – før den sættes til salg, og hvis den ikke officielt er til salg.

Ejendomstype
Område
Pris (kontant)
Boligareal
Dine oplysninger

Tillige i forbindelse med nye regler for Lov om Omsætning af Fast Ejendom(LOFE), som trådte i kraft pr. 01.01.2015 skal følgende oplyses:

Ejendomsmæglerfirmaet er forsikret for ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup – www.tryg.dk.

Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen – www.erhvervsstyrelsen.dk

Virksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening, www.de.dk

Samarbejds- & provisionsaftaler samt rabatordninger:
Willis/Dansk Boligforsikring
Frida Forsikring
Berlingske Tidende
Børsen
Politikens Lokalaviser

Virksomhedsoplysninger
Ejendomsmægler Firma Ivan Eltoft Nielsen
Dyrehavevej 2-4
2930 Klampenborg
Telefon: 88 44 10 20
CVR: 31543584

Klagemuligheder

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk